Logan III ECO-G 100 Comfort - Bleu Iron, 1.0L 3c TCe 90/100 H4Dt / HR10DET
![]() ![]() |
Logan III ECO-G 100 Comfort - Bleu Iron, 1.0L 3c TCe 90/100 H4Dt / HR10DET
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Pt 50 euro extra pune si jantele de aliaj, sa fie treaba completa. As tine si media nav-ul chiar daca intarzie comanda. Va fi foarte comfortabil sa nu mai fie nevoie sa stai cu pune cablul/scoate cablul ori de cate ori ai nevoie de navigatia de pe telefon. Chiar sunt curios cand ajunge, ca am vazut ca si colegul dr_mKe a luat o versiune de echipare mai ciuntita ca sa nu stea sa astepte.
A, si poti sa-i pui si aripioara de rechin in loc de antena clasica pt un BMW look complet ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu sunt curios cati or sa isi cumpere cu gpl cand pe aici era vazut ca bomba nucleara
![]() de ce oare cvt nu e si cu gpl? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Eu nu as comanda anul asta daca nu as putea sa o colectez si inscrie pana sa inceapa concediile - dupa admiterea la licee.
Varianta ar fi de pe stoc. Cert este ca pe stocul online, nu mai sunt essential gpl albe si pe comfort as vrea sa am AC automat. Pe stoc sunt destule frigidere comfort (deci cu media display), insemnand ca se pot primi relativ rapid, sa zicem intr o luna. La Clio cu acelasi motor e reclama pe site cu 11 300 eur parca, dar pe stocul online renault sunt doar fara gpl daca mi amintesc bine. In reprezentanta se laudau ca ei au acces la un stoc mai mare in sistem decat ce vedem noi online, dar nu sunt sigur de asta, doar daca ii testez. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca tot cumperi genti de aliaj, alege Amaris.
As renunta si la vopsea metalizata si as lua altceva. Masina alba vara = love. This post has been edited by IRONICK: 20 Apr 2021, 08:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 19 Apr 2021, 23:35) Păi platforma pe care e construit e mai bună, ceva mai multă grijă la asamblare, carenaje complete, materiale mai bune ici-colo, scaunele au suport mai bun, o siguranță mai bună în general, mai puțin low-cost... QUOTE(AmunDei @ 20 Apr 2021, 07:43) Sigur îi pun! ![]() QUOTE(sorin1983 @ 20 Apr 2021, 07:50) eu sunt curios cati or sa isi cumpere cu gpl cand pe aici era vazut ca bomba nucleara ![]() de ce oare cvt nu e si cu gpl? QUOTE(rue @ 20 Apr 2021, 07:53) Da, dar prețul ăla e doar pentru echiparea Life și doar în rate - prețul nu e rău deloc, dar combinația nu mă coafează. QUOTE(IRONICK @ 20 Apr 2021, 08:07) Normal. Deși nu mă omor după designul lor, nu mi se par așa frumoase. QUOTE(IRONICK @ 20 Apr 2021, 08:07) Într-adevăr, o mașină albă e mai răcoroasă cu ~10 grade C decât una neagră sau alte culori închise. Din păcate vopseaua opacă e fără lac de protecție și mult mai expusă la acțiunea excrementelor... Așa că cea metalizată rămâne. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
Am vb. tampenii, Saria nu-s de aliaj. Ce aduc in plus fata de alea de baza?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Pai cele de baza in echiparea Comfort sunt pe 15" de tabla. Ca optionale sunt 16" tabla la 200 EUR sau 16" aliaj la 250 EUR. Asa ca daca tot da niste bani in plus, macar nu schimba tabla cu tabla ci pt extra 50 EUR ia aliajele.
This post has been edited by AmunDei: 20 Apr 2021, 09:44 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AmunDei |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
DFA |
![]()
|
Din păcate, jantele de 16" Amaris nu sunt nici pe departe atât de gri cum sunt în foto - ar fi fost mult mai frumoase așa - ele în realitate sunt foarte argintii și luminoase.
20 Apr 2021, 10:59: QUOTE(sorin1983 @ 20 Apr 2021, 07:50) Câți? Cred că vor fi destul de mulți, pentru că Diesel-ul e pe ducă și încet-încet vor mai rămâne doar motorizări Benzină+GPL și Benzină+Electric... QUOTE(sorin1983 @ 20 Apr 2021, 07:50) Nu e acum, dar la toamnă-iarnă cică apare și ECO-G 100 + CVT - că e cerere. This post has been edited by DFA: 20 Apr 2021, 10:59 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.353 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
toate jantele de aliaj sunt diamond cut acum?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DFA |
![]()
|
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
einstein1984 |
![]()
|
Pentru durabilitate eu as prefera fara diamond cut, desi sigur nu sunt la fel de aspectuoase.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DFA |
![]()
|
Așa este.
Astea de aliaj sunt frumoase dar pretențioase și se degradează mai repede în timp, mai ales că mașina nu o conduc doar eu exclusiv... și chiar și așa, și eu le pot pocni sau zgâria - că doar mi s-a întâmplat și la rabla actuală... Astea de tablă sunt mai practice, mai rezistente parcă și mai ușor de reparat. De asta am optat inițial pentru flexwheel și nu de aliaj. Le încalț cu AllSeason și 4 ani scap de bătaia de cap cu anvelopele. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Si cu gumele din fabrica ce faci? Sunt de obicei foarte bune dar de vara.
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
DFA |
![]()
|
Sunt în dilemă cu ele - aș putea face alternanță cu ele - sau să le vând imediat
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
einstein1984 |
![]()
|
in general sunt f bune alea OEM, dr mke nu e de acord insa la astea de sandero stepway....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DFA |
![]()
|
Da, am văzut că nu-i plac cum se țin pe drumuri ude.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DFA |
![]()
|
Daaaa și eu mi-aș fi dorit o automată cu GPL
![]() ![]() Plus, sunt niște necunoscute cu întreținerea la CVT, e o cutie delicată, sensibilă și pe termen lung (> 150.000Km) nu știu ce să zic de ea, parcă nu m-aș lega la cap. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
AmunDei |
![]()
|
Bine daca mergi cu ea doar cat tine garantia n-ar fi o problema sa zicem. Mai nasol e ca la CVT-ul actual cuplul e suntit la 142 Nm comparativ cu 160 benzina manual. Considerand ca GPL-ul are 170 Nm, imi imaginez ca daca vor pune CVT pe varianta asta, au si ei bunul simt sa bage un model care sa nu lesine masina complet (wishful thinking, parca vezi ca va fi tot aia).
This post has been edited by AmunDei: 20 Apr 2021, 15:47 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 20 Apr 2021, 15:42) Plus, sunt niște necunoscute cu întreținerea la CVT, e o cutie delicată, sensibilă și pe termen lung (> 150.000Km) nu știu ce să zic de ea, parcă nu m-aș lega la cap. Nu exista fara intretinere, se schimba uleiul periodic. Si te tine o viata CVT-ul. Fata de automatele clasice cu ambreiaj sau fara. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AmunDei @ 20 Apr 2021, 16:47) Mai nasol e ca la CVT-ul actual cuplul e suntit la 142 Nm comparativ cu 160 benzina manual. Considerand ca GPL-ul are 170 Nm, imi imaginez ca daca vor pune CVT pe varianta asta, au si ei bunul simt sa bage un model care sa nu lesine masina complet (wishful thinking, parca vezi ca va fi tot aia). Cred că nu a fost ciuntit cu intenție, ci mai degrabă sunt pierderi mari în lanțul cinematic propus de ei. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(MyKe89 @ 20 Apr 2021, 16:02) Cred că nu a fost ciuntit cu intenție, ci mai degrabă sunt pierderi mari în lanțul cinematic propus de ei. Exact! Cureaua aia metalică + convertizoarele de cuplu nu au cum să transfere la ieșire tot ce intră - deci pierderi + cutia se protejează pe sine, nu e modelul ăla cu ambreiaj cu blocare ca să ajute în mărirea cuplului. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
CVT-ul rezista foarte bine si pe un SUV 4x4 cu cuplu mult mai mare. Vezi Toyota.
Doar in ca in cazul de fata au montat ceva slab, nu este vorba de pierderi, ci de rezistenta si fiabilitate. Si mai este vorba si de istoricul ei, presupun ca este ala cu probleme gen Nissan ...? This post has been edited by IRONICK: 20 Apr 2021, 17:25 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AmunDei |
![]()
|
Cifrele alea nu sunt la roata, ci la motor. Adicatelea cuplul e suntit intentionat din soft pentru ca probabil au pus cel mai ieftin CVT posibil si internele nu tin.
Despre cat tine? Depinde multi factori dar ca si la orice alta piesa, depinde ce defecte de proiectare are si care's punctele slabe. De obicei cand crapa, la un CVT conventional ori cedeaza cureaua ori ce am vazut pe la una de Nissan, se uzeaza prematur axul din cauza unor rulmenti prosti. Ca rezultat scripetii ce ghideaza cureaua nu mai functioneaza corect apoi cureaua se rupe. Urmariti de la minutul 35 aici https://www.youtube.com/watch?v=_64zEsMdQ9A Cand se strica ceva la CVT, din cauza sutelor de parti componente ale curelei, impactul e catastrofal si se schimba cutia cu totul, ca o reconditionare nu este posibila (cel putin nu la un cost omenesc, nu ca cutia in sine ar fi prea ieftina de noua). Deci tine "pe viata" pana cand explodeaza, iar asta poate fi cateva zeci de mii de km sau cateva sute de mii de km. Nu as conduce un CVT conventional pe o masina iesita din garantie. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(rue @ 20 Apr 2021, 07:53) In reprezentanta se laudau ca ei au acces la un stoc mai mare in sistem decat ce vedem noi online, dar nu sunt sigur de asta, doar daca ii testez. La intrare in Iasi, pe partea stanga, unde are un parc Caremil, e un lot mare, dar mare de tot de sandero si logan nou.........or fi asteptand rabla poate |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Felicitari pentru viitoarea achizitie.
Ca pareri personale: - in acest moment ar fi o greseala sa iei 1.0 tCe fara GPL, cu ecobonusul de 1500 de lei iese GPL gratis, iar economia in timp e importanta. In plus e si mai eco-friendly si la nevoie ai autonomie mult mai mare cu ambele rezervoare pline - nu as lua CVT-ul, tipul asta de cutie mi se pare neplacuta la condus, performantele nu sunt grozave, pretul de achizitie e mai mare, posibilele defectiuni sunt mult mai greu de rezolvat. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:28 |