Motorul TCe 100 pe benzină, Nu mai apare pe versiunile Captur
![]() ![]() ![]() |
Motorul TCe 100 pe benzină, Nu mai apare pe versiunile Captur
Gabriel Papagalus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 14 September 20 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur/ZEN
2021/TCe140 FAP
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Îi zice TCe 95 acum, are 6 trepte și filtru de particule.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Reducere de putere si de noxe.
|
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
În Franța apare ca TCe 90 și este același motor la care au redus puterea la 90 CP și noxele. I-au pus o cutie manuală cu șase trepte și filtru de particule.
Probabil că în versiiunea cu GPL se încadrează în noxe în varianta de 100 CP. QUOTE TCe 90 : polyvalent Ce moteur 3 cylindres turbo nouvelle génération d’une puissance de 90ch (100ch en GPL), associé à une boîte de vitesses manuelle, assure un agrément de conduite optimal et fait de CAPTUR un SUV polyvalent. Il offre de surcroit un niveau de consommation réduit. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
MicroEdge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 9 June 16 ![]() |
QUOTE(Gabriel Papagalus @ 13 Mar 2021, 10:59) Am constatat, cu surprindere, că pe site-urile Renault din Europa nu mai apare, în echiparea Captur, motorul TCe 100 numai pe benzină. El este disponibil numai în asociere cu GPL. Din curiozitate mă interesează ce a determinat această decizie din partea Renault. Are cineva un răspuns documentat? Nu mă interesează achiziționarea unui Captur cu această motorizare, deoarece am deja unul. Pentru reducerea noxelor la nivel de flota. Cel mai bine e sa verifici la dealer ce se poate comanda acum |
--------------------
renault
symbol
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 10:46 |