Apa in ulei, Clio 3 1.4 16valve 2006
![]() ![]() ![]() |
Apa in ulei, Clio 3 1.4 16valve 2006
catvisimo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
SAAB
9-5 Aero
2002
- B270WUM
|
|||
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Salut, garnitura chiulasa sau si mai naspa blocul motor crapat.
|
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
salutare
foarte probabil sa ai probleme la garnitura de chiulasa, cum a spus colegul... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
sebiang2001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 14 December 18 ![]() |
corp termostat .
|
--------------------
Renault
Talisman
Initiale paris 2.0 190 cp 4 control
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
serus pe timisoarei.
antigel pe jos...nu suna bine. era bine daca termostatul era de vina...sau o masa oxidata |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Alex20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 July 17 ![]() |
Salut!
S-a rezolvat problema? Ma intereseaza pentru ca si eu am o problema asemanatoare, doar ca la mine nu se vad scurgeri de antigel sub nicio forma si nici nu scoate fum... Dar completez antigel in vas exagerat de mult si de des. |
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu curga pe la furtune, pe la imbinari, pe langa acele cleme de strangere. Mie imi curgea pe la ele si pe la corpul de plastic de acoperea termostatul, cred ca acel plastic se deformase putin, l-am schimbat.
This post has been edited by alexgeogabriel: 9 Apr 2021, 17:08 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
Alex20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 July 17 ![]() |
la mine s-a rezolvat. a fost de vina chiulasa... nu garnitura.
garnitura nu parea sa fie fisurata si nici arsa. deci, cel mai probabil a fost de vina o mica deformare a chiulasei, in coltul din stanga spate (pe partea soferului, spre pompa de frana), chiar langa un port de evacuare. Momentan, nu mai pierd antigel. (momentan ) P.S. pana sa ajung cu ea in service am observat o pata mare de antigel pe cutia de viteze. cand functiona motorul se prelingea antigel din locul cu pricina descris mai sus. |
--------------------
Renault
Clio3
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:36 |