Ștergătoare, Probleme ștergătoare
![]() ![]() ![]() |
Ștergătoare, Probleme ștergătoare
Laur77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 December 20 ![]() |
|
||
--------------------
Renault grand Scenic
Renault grand Scenic
2005
|
|||
Adi B |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 16 January 17 ![]() |
Am aceeași problemă, la Scenic 2 1.5. Cineva vreo idee?
|
--------------------
Renault
Megane Scenic 2
2006 /1.5 dci Got the French car disease
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mufa proasta in UPC, probabil.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
motorasul, mai precis carbunii uzati sau praful de carbune rezultat in urma uzurii lor din cauza umezelii face necazuri
desfăcut motorasul si curățat bine, daca sunt uzați trebuie alt motor, nu exista carbuni separat ... eu cel putin nu am gasit, sunt prinsi de o placa din motoras prima data am rezolvat cu curatarea si dupa an am luat alt motoras This post has been edited by BiGBearRO: 11 Dec 2020, 15:18 |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
Adi B |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 16 January 17 ![]() |
Am rezolvat! Am găsit postul ăsta mai vechi:
https://www.reno.ro/index.php?showtopic=294...&hl=stergatoare ”Vezi daca ai apa in spatiul de depozitare de sub picioarele soferului. Daca e macar putin umed scoate sertarul si cauta acolo niste mufe mari. Trage-le afara, vezi cum stau cu coroziunea. Daca e totul ok, fa aceeasi treaba sub capota, in dreapta, sub capacul negru.” Am desfăcut și sub scaunul șoferului și la cutia neagră, am descărcat juma de spray de contacte și merg ștergătoarele. Deocamdată e ok. Succes! |
--------------------
Renault
Megane Scenic 2
2006 /1.5 dci Got the French car disease
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 20:58 |