Renailt Symbol filtru de combustibil
![]() ![]() ![]() |
Renailt Symbol filtru de combustibil
mihaipopm8 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 2 July 19 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2010
|
|||
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.227 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
Salut!
Daca are, normal ca se schimba. Eu am 1.4 8v si il schimb la fiecare 2 schimburi de filtre... La 1.6 16v nu stiu exact care e intervalul (posibil 60.000km), dar tinand cont ca nu e o avere, merita schimbat mai des... 21 Nov 2020, 12:39: Daca am nimerit bine modelul masinii, un filtru de benzina Mann ar fi vreo 30 de lei pe Autokarma... Mai mult decat convenabil pt a-l schimba This post has been edited by z_fdd bacau: 21 Nov 2020, 12:39 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
mihaipopm8 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 2 July 19 ![]() |
Mai bine zis, e in rezervor
Deci nu langa... |
--------------------
Renault
Symbol
2010
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.227 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
Atunci e mai problematic, rugam colegii care au modele similare sa se pronunte...
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Stayla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 August 19 ![]() |
QUOTE(z_fdd bacau @ 22 Nov 2020, 00:00) Cred ca ai dreptate, filtrele in design sunt foarte asemanatoare cu cele de la Clio I si Clio 2 si bag de seama ca au compartimentul in zona scaunului pasager sub rezervor. Cea ce e in rezervor, nu e cumva pompa submersibila ? A avut si masina mea filtru de la mann si a mers chiar ok atata ca nu se stia cand a fost schmbat ultima oara si citeam undeva ca se recomanda cam la 60 de mii km dar cred ca o sa incerc ce ai scris tu, "tot la al doilea schimb". |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2000 1.4
- BH 11 ROZ
|
|
ghost_dogg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 28 December 04 From: galati ![]() |
eu am un Bicorp de faza 3, euro 4 cu k4m si cica n-am filtru de combustibil.
Ar fi cumva in rezervor, corp comun cu pompa de combustibil niste site, care n-ar fi un filtru in sensul clasic al cuvantului, si care cica nu se schimba, eventual se curata. La fel mi-au zis cu ani in urma legat de loganul 1.4 euro 3 pe care il detineam la vremea respectiva. Drept pt care n-am schimbat niciodata nici un filtru de combustibil nici la aia, nici la asta. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th January 2021 - 03:42 |
![]() |
![]() |