Ceata spate laguna III, NU SE MAI APRINDE CEATA SPATE
![]() ![]() ![]() |
Ceata spate laguna III, NU SE MAI APRINDE CEATA SPATE
Mihai andruta |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 October 20 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2011 limuzina
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
N-ai cautat bine: link.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Mihai andruta |
![]()
|
Ceva clar tot nu am inteles din acel topic. Am vazut ca sigiranta se afla in interior in stanga volanului, dar nu am nici un simbol de ceata..... unde anume ar mai putea fi ? Eu nu am apa in ea. Ultima oara cand a mers facea ca un fel de scurt , cel putin in bord, se aprindea se sti ngea si pana la urma a ramas stins
This post has been edited by Mihai andruta: 4 Oct 2020, 08:22 |
--------------------
renault
laguna
2011 limuzina
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu am vrut sa subliniez ca exista topic pe tema asta. Din cate vad aici, e siguranta F17 (10A) din compartimentul motor (vezi .pdf "sigurante 2").
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Mihai andruta |
![]()
|
F17 acela de 10 A este siguranta lumini mers inapoi, deci nu ceata
|
--------------------
renault
laguna
2011 limuzina
|
|
mars |
![]()
|
Ai dreptate, le-am incurcat. Trebuie sa fie una pe acolo si pentru ceata
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Mihai andruta |
![]()
|
Am citit toate cele 3 pdf-uri si nimic de ceata. Chiar nu inteleg.
|
--------------------
renault
laguna
2011 limuzina
|
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.142 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
Daca e ca la GS3 , alimentarea vine direct din UCH sau modulul prizei de remorca(daca ai priza remorca de fabrica)
ceata.JPG ( Size: 31.99k ) Number of downloads: 268 175 = lampa ceata 645 = UCH Daca in lampa nu e 12V , eu as cauta mufele intermediare... This post has been edited by ProfiBv: 4 Oct 2020, 13:01 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
Mihai andruta |
![]()
|
nu am priza de remorca, dar o sa dau spoilerul jos sa vad cum vin firelen, pe unde intra in masina si sa caut ...
|
--------------------
renault
laguna
2011 limuzina
|
|
mars |
![]()
|
Dar siguranta pentru remorca o ai? E in bord, asa am vazut in manual. Poate o fi aia.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.142 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
QUOTE(Mihai andruta @ 4 Oct 2020, 15:31) nu am priza de remorca, dar o sa dau spoilerul jos sa vad cum vin firelen, pe unde intra in masina si sa caut ... Cauta urme de oxid si pe cablaje prin zona , dupa ploile din ultima vreme , ai toate sansele sa gasesti o zona "verde" pe cablaj pe unde arunca roata .Nu cred ca trebuie sa demontezi spoilerul . This post has been edited by ProfiBv: 4 Oct 2020, 18:48 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
Mihai andruta |
![]()
|
Nu dau nici de siguranta aia. Astea sunt tot ceea ce am
Attached thumbnail(s) 20201004_210517.jpg ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 267 |
--------------------
renault
laguna
2011 limuzina
|
|
mars |
![]()
|
Aia de 20A din mijloc (simbolul cu remorca), e prezenta in panou?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gabimilo1 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 6 June 10 From: Sibiu ![]() |
Salut,
nu e o problema de resetare a UCH cumva? Adica ma gindesc la faptul ca e supravegheat consumul pe acel circuit si zici ca ai vazut stingere/aprindere a martorului in bord (probabil calculatorul a detectat o problema pe circuit si l-a oprit). Nu stiu cum se face resetarea la LAGUNA, spre exemplu la Citroen mai merge sa scoti o borna de la baterie un timp (30 de minute parca). Daca ajungi sa faci asta ai grija sa nu cumva sa ceara coduri pentru radio sau altceva. |
--------------------
dacia
SANDERO
2018, 0.9 TCE
|
|
Mihai andruta |
![]()
|
Nu are siguranta de la remorca nici in panou .... este spatiul gol. Am sa incerc cu resetarea
5 Oct 2020, 12:44: Intradevar colegul cu UCH a avut dreptate. Am pus testerul am sters eroare si dupa 5 minute ia dinou aceeasi eroare si nu mai merge This post has been edited by Mihai andruta: 5 Oct 2020, 12:44 |
--------------------
renault
laguna
2011 limuzina
|
|
gabimilo1 |
![]()
|
inseamna ca e o problema pe acel circuit: ori becul nu e ce trebuie (ca putere) ori e un contact imperfect - teoretic in mufa lampii, ar trebui sa fie afumata sau coclita, mai repede as zice afumata.
daca era scurtcircuit cred ca eroarea aparea mai repede., de asta banuiesc un contact imperfect. cit timp sta aprins mai palpaie martorul in bord? M a gindesc si la o problema la blocul de lumini sau mufa uch. This post has been edited by gabimilo1: 5 Oct 2020, 12:57 |
--------------------
dacia
SANDERO
2018, 0.9 TCE
|
|
Mihai andruta |
![]()
|
Bec am p21w si da tot pilpaie
|
--------------------
renault
laguna
2011 limuzina
|
|
gabimilo1 |
![]()
|
eu as verifica circuitul de la uch pina la lampa - daca identifici mufa cu firul care merge la lampa o scoti si ii dai un plus pe pinul corespunzator si il lasi citeva minute. Urmaresti sa nu se incalzeasca firul si sa nu pilpie becul din lampa. Daca e ok trebuie vazut cealata parte - de la blocul de lumini pina la acea mufa - daca e localizat in uch defectul e mai costisitor cred.
|
--------------------
dacia
SANDERO
2018, 0.9 TCE
|
|
Mihai andruta |
![]()
|
Am verificat dupa ce imi taie alimentarea cati volti mai raman sau daca mai raman. 9.5v
|
--------------------
renault
laguna
2011 limuzina
|
|
tek_IDs |
![]()
|
![]() .... Group: Members Posts: 559 Joined: 13 May 08 From: PrazBurg ![]() |
Salutare,
Comanda becului este pe 12 V? Verifica firul de masa, prima data cu multimetrul la caroserie si apoi cu becul si plus direct de la baterie cu un fir si vezi cum se comporta becul. Toate bune! |
--------------------
Dacia / Renault,
1300 / 1.5
1973 / 2014 .
- DJ-98-@@@
|
|
gabimilo1 |
![]()
|
Nu cred ca e vorba doar de volti, imediat ce pui un consumator pe circuit voltii aceia se duc spre zero.
Ai masurat doar cu aparatul probabil. Trebuie verificat circuitul (contactele, cum a sugerat si colegul de dinainte) Tensiunea aceea imi sugereaza un contact imperfect. Sincer, banuiesc UCH cu probleme, am intilnit la altcineva ceva asemanator (pe faza mica, era un releu defect si ii dadea doar vreo 4 v, iar acesta era montat in GEM (echivalentul UCH), intr-o pozitie nasoala. A trebuit sa schimbe tot ansamblul..). Ar fi fost interesant daca avea cineva sa posteze si circuitul din uch pentru ceata. Din pacate eu nu-l am. This post has been edited by gabimilo1: 6 Oct 2020, 08:41 |
--------------------
dacia
SANDERO
2018, 0.9 TCE
|
|
Mihai andruta |
![]()
|
Saptamana viitoare ma duc la un electrician, daca se dovedeste a fi UCH o sa il rog daca poate sa traga alte fire cu buton separat si siguranta. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Drumuri bune sa averi
|
--------------------
renault
laguna
2011 limuzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 17:53 |