Mesaj Check Auto lighting - probl becuri interior
![]() ![]() ![]() |
Mesaj Check Auto lighting - probl becuri interior
Prowlers |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 13 January 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) Schita_mufa.png ( Size: 279.23k ) Number of downloads: 191 Mesaj_Check_Auto_Lighting.jpg ( Size: 78.42k ) Number of downloads: 209 IMG_20200727_163453.jpg ( Size: 2.39mb ) Number of downloads: 202 IMG_20200727_172158.jpg ( Size: 2.16mb ) Number of downloads: 206 Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Renault
Megane III 1.2 TCe 130cp GT Line
2014
|
|||
Prowlers |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 13 January 08 ![]() |
Am cumparat un set de sigurante ALCO - nemtesti. Sper sa fie bune.
cu aceasta ocazie am observat ca exista producatori romani care fac sigurante auto cu LED. LED-ul se aprinde atunci cand este arsa siguranta. Multumesc. Se poate inchide thread-ul. |
--------------------
Renault
Megane III 1.2 TCe 130cp GT Line
2014
|
|
Kizashi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 June 23 From: Arges ![]() |
Salutare! Redeschid discuția...
Ieri m.a mâncat undeva să schimb toate becurile din interior cu becuri led! Toate bune și frumoase până la un moment dat când... au început să nu se mai aprindă becul din ușa pasager și plafoniera față (la deschidere), restul funcționând absolut normal! Plafoniera spate funcționează normal, iar ce de pe față funcționează doar pe selectorul 3 (aprins mereu). Am dat toate ledurile jos și am pus înapoi becurile normale! ... la fel face! Am verificat siguranța 18 ...nu este arsă! Am pus alta nouă... la fel! Am schimbat becuri între ele... la fel, se aprind în toate locurile mai puțin... ușa pasager și plafoniera față (la deschidere), repet .. dacă comut pe aprindere permanentă... becurile se aprind! M.a disperat zilele astea... trebuie să merg la un electrician.... |
--------------------
Renault
Megane 3 GT Line
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:31 |