Check injection DF778, Merge perfect pana la 130 km/h si aprox 2900 turat
![]() ![]() ![]() |
Check injection DF778, Merge perfect pana la 130 km/h si aprox 2900 turat
Denisupitesti |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 31 May 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2015
|
|||
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Salut, pentru inceput verifica conexiunile senzorului care este mentionat in explicatiile codului de eroare DF778, adica cabluri, mufe, etc si daca totul este in regula abia atunci trebuie inlocuit senzorul, sters eroarea si proba in mers. Limitarea vitezei are loc pentru ca intra in modul de protectie (limp-mode), ca sa poti merge pana la cel mai apropiat service.
This post has been edited by grig1960: 23 Jun 2020, 12:16 |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
Denisupitesti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 31 May 17 ![]() |
QUOTE(grig1960 @ 23 Jun 2020, 12:14) Salut, pentru inceput verifica conexiunile senzorului care este mentionat in explicatiile codului de eroare DF778, adica cabluri, mufe, etc si daca totul este in regula abia atunci trebuie inlocuit senzorul, sters eroarea si proba in mers. Limitarea vitezei are loc pentru ca intra in modul de protectie (limp-mode), ca sa poti merge pana la cel mai apropiat service. Ai dreptate asa a fost. Limitarea o facea la 850 de grade. Din cate am inteles temperatura maxima a senzorului amomte turbina ar fii 650 grade si mie imi sarea mult peste datorita depunerii din filtrul de particule. Adunasem 80 grame. I am facut o regenerare pe autostrada si am scos funinginea din el, iwar senzorul functioneaza bine. Sper sa mearga in continuare bine. |
--------------------
Renault
Megane 3
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:54 |