Geamul dreapta față nu funcționează.
![]() ![]() ![]() |
Geamul dreapta față nu funcționează.
Vasi Carp |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 June 20 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
|
|||
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Stim ce problema are: la consola de pe usa soferului, butonul pentru pasager are un pin cu contact imperfect, defect destul de des intalnit.
Ori schimbi setul de butoane pentru usile fata cu unele din dezmembrari (fix identice...nu potrivesc cele de spate sau cele cu impuls pe toate geamurile), ori mergi la un electronist sa refaca lipitura. Numai bine! |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
gabimilo1 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 6 June 10 From: Sibiu ![]() |
salut
initiatorul zice ca defectul se manifesta indiferent daca actioneaza butonul de la sofer sau pe cel de la pasager. este posibil (dupa mine) sa fie modulul de control de pe usa pasagerului defect. |
--------------------
dacia
SANDERO
2018, 0.9 TCE
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
O sa ramai surprins....dar problema e 99.99% acolo unde am zis eu. Am reparat destul de multe butoane cu aceeasi manifestare.
Butoanele de la sofer si pasager nu sunt "puse in paralel", circuitul dintr-un buton se inchide prin omologul de la sofer. De curiozitate... incearca sa scoti mufa de la unul din butoanele din spate (ca e mai usor de scos), ai sa vezi ca nici de la sofer nu mai poti actiona geamul respectiv |
--------------------
Renault
Latitude
|
|
gabimilo1 |
![]()
|
am gasit o schema (laguna 2, 2003, 1,9d, 105cp), cu geamuri electrice fata si spate.
schema de la geamurile spate vad ca e data separat. AdR!@N, bineinteles ca initiatorul ar fi bine sa verifice si sa incerce sa remedieze prin solutia recomandata de tine, argumentele mi se par solide (problema cunoscuta, remediere ieftina prin eventuala eliminare a contactului imperfect), nu stiam insa chestia cu inchiderea butoanelor unul prin celalalt si sincer pe schema nu am dibuit asta nicicum, dar poate fi o scapare a mea datorita lipsei de practica (e mai mult hobby pentru mine). This post has been edited by gabimilo1: 22 Jun 2020, 20:53 Attached thumbnail(s) 11.JPG ( Size: 100.98k ) Number of downloads: 78 |
--------------------
dacia
SANDERO
2018, 0.9 TCE
|
|
Vasi Carp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 June 20 ![]() |
Am inversat mufa de pe spate cu cea de pe fața de curios sa vad daca merge și mi s-a ars una din sigurantele de la geamuri.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
|
|
gabimilo1 |
![]()
|
uite si schema de la geamurile spate, aici intr-adevar se vede mai clar ca de la butonul sofer circuitul merge prin cel de la usa spate si apoi la modul
Attached thumbnail(s) 12.JPG ( Size: 83.95k ) Number of downloads: 67 |
--------------------
dacia
SANDERO
2018, 0.9 TCE
|
|
AdR!@N |
![]()
|
QUOTE(Vasi Carp @ 22 Jun 2020, 21:59) Am inversat mufa de pe spate cu cea de pe fața de curios sa vad daca merge și mi s-a ars una din sigurantele de la geamuri. Putina atentie nu strica...citeste mai cu atentie??? QUOTE(AdR!@N @ 22 Jun 2020, 18:47) Stim ce problema are: la consola de pe usa soferului, butonul pentru pasager are un pin cu contact imperfect, defect destul de des intalnit. Ori schimbi setul de butoane pentru usile fata cu unele din dezmembrari (fix identice...nu potrivesc cele de spate sau cele cu impuls pe toate geamurile), ori mergi la un electronist sa refaca lipitura. Numai bine! |
--------------------
Renault
Latitude
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:56 |