Tuning?, kadjar 1.7dci stage 1?
![]() ![]() ![]() |
Tuning?, kadjar 1.7dci stage 1?
marianArz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 May 20 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2020
|
|||
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Cred ca poti scoate din primul sut undeva la 20-30 CP si 40-50 NM safe.
Si pe mine ma bate gandul dar la 1.6 ... dar si asa vad ca imi mananca anvelopele, ce ma fac daca ASR-ul o sa-l vad clipocind constant? |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
romeo_id |
![]()
|
![]() Engineer Group: Members Posts: 449 Joined: 8 August 11 ![]() |
Asteapta sa-ti vina masina si s-o conduci cateva luni, te convingi apoi ca nu va fi nevoie de niciun 'tuning'. Cheltuie banii pe altceva mai util... masina asa cum e se misca super decent. Daca vrei sport ai gresit masina... Renault face niste meganeuri RS superbe...
|
--------------------
Renault
Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique
Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
|
|
bgd2018 |
![]()
|
![]() AMBIDÉXTRU Group: Members Posts: 131 Joined: 11 April 18 ![]() |
Pai si cu garantia ce faci ?
|
--------------------
Renault
Kadjar
2018
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
Poate nu are nevoie asa de mare cat de cai si cuplu...
|
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
wud |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 10 May 18 ![]() |
Sigur ca merita, daca esti pasionat, si daca stii cum sa ai grija de masina.
E o senzatie deosebita sa stii ca masina ta are ceva special care o face sa iasa din multimea de masini de acelasi fel, si sa stii ca motorul masinii tale este folosit la maximum de eficienta si performanta. Cam astea ar fi rezultatele: https://www.br-performance.fr/brp-paris/rep...52-1-7-bluedci/ Toate masinile mele de-a lungul timpului, atat pe benzina cat si diesel, turbo sau aspirate, manuale sau automate, au fost cipate, la firme serioase. Niciodata nu am avut vreo problema, doar m-am bucurat de ele... |
--------------------
nu detin
nu detin
nu detin
- nu detin
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
toate masinile alea pe care nu le detii?
Sunt sigur ca maximum de eficienta se obtine din motor de suta aia de ingienri care fac calibrarea masinii la uzina timp de mai multe luni de zile si o etsteaza la cald, rece, uzura si motor nou, nu de unu cu un laptop si 5 ore de testare care dupa aia o vinde la acelasi pret ani de zile. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
romeo_id |
![]()
|
![]() Engineer Group: Members Posts: 449 Joined: 8 August 11 ![]() |
daca ai o martoaga obosita sigur ca merita.. dar nu e cazul la aceasta versiune de kadjar!
|
--------------------
Renault
Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique
Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
|
|
Ricioane1972 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 July 17 ![]() |
Salut
Imi poate spune cineva daca kit-ul(din link) este ok/daca a mai pus cineva pe Kadjar 1.2 TCE. https://www.emag.ro/kit-tuning-chippower-pe...7/pd/DN28B5MBM/ |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 INTENS 1.2 TCE
- CJ 18 HZH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:56 |