Renault Clio 5, RS Line
![]() ![]() |
Renault Clio 5, RS Line
Epurus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 March 16 From: Bucuresti ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Dacia
1310
1988, TLX
- TR02HAA
|
|||
Epurus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 March 16 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce mi-au dat astia o mini-teapa, ca dura prea mult sa vina masina din cauza COVID, am decis sa iau un Megane pe la sf. lui Ianuarie (am masina de pe data de 30 ianuarie).
De atunci am facut vreo 4500km si pot spune ca's destul de multumit de ea, consuma putin. A avut initial o problema, ca crestea nivelul de ulei in baie, dar dupa un remap s-a rezolvat. E model Business SL, deci coaja, cu motorul de 1.3 TCe de 140 de cai. De cand am luat-o am facut mici modificari: - jante de 17 Japan Racing JR3, Candy Red; - presuri Megane GT; - pedale custom metal; - footrest Megane GT; Attached thumbnail(s) IMG_0573.jpg ( Size: 3.09mb ) Number of downloads: 182 IMG_0647.jpg ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 170 IMG_0845.jpg ( Size: 4.73mb ) Number of downloads: 168 |
--------------------
Dacia
1310
1988, TLX
- TR02HAA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:12 |