Nissan murano 2012, Achiziție noua!! Please help!
![]() ![]() ![]() |
Nissan murano 2012, Achiziție noua!! Please help!
Zack89 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 16 December 16 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane II cc
2005
- B 44 ZUZ Ce nu te omoară te face mai puternic!
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cutia e CVT?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Zack89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 16 December 16 From: București ![]() |
Cutia este CVT. Ce model este...nu am idee
|
--------------------
Renault
megane II cc
2005
|
|
Aleex |
![]()
|
![]() out. Group: Members Posts: 176 Joined: 11 November 13 From: Bucuresti ![]() |
Am un prieten foarte bun care are masina asta, e din 2011.07, avea 113k km la achizitie cu istoric numai la reprezentata, acum are aprox 160k km cu 0 probleme mecanice, s-a aprins o singura data martorul de la filtrul de particule insa probabil a fost o regenerare nereusita/intrerupta.
Din ce stiu, cutia de viteze este facuta de Jatco, iar cei de la reprezentanta i-au spus ca nu se umbla la uleiul de la cutie (am observat ca este foarte des intalnit “sfatul” asta la multe marci..cu care eu personal nu sunt de acord), insa am gasit in datasheet-ul cutiei ca s-ar schimba uleiul la 60k mile. Nu a umblat momentan la cutie. Probleme de alt ordin: o problema la incuietoarea portierei stanga fata, ceva plastice care vibreaza si un bec xenon ars. Motorul este destul de gurmand urban, lucru absolut normal pentru o masina nu foarte tehnologizata, 4x4 permanent si cu un “gabarit” destul de mare. In rest e o masina ok, confortabila, care pare destul de solida, el este super multumit de ea. This post has been edited by Aleex: 20 Nov 2019, 03:41 |
--------------------
BMW
Seria 5 F10
2012 Kawasaki Z750 2009
Renault Megane 2 2008 Authentique 1.6 16v |
|
Zack89 |
![]()
|
Mulțumesc mult pentru postare. M-ai încurajat sa o păstrez
![]() |
--------------------
Renault
megane II cc
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:32 |