BIP in timpul mersului, BIP in timpul mersului
![]() ![]() ![]() |
BIP in timpul mersului, BIP in timpul mersului
keos |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 17 October 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renaul
Megane GT
2016 1.6Tce !
|
|||
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Depasesti limita de viteza ...citeste in manual cum dezactivezi aceasta notificare
![]() This post has been edited by Gill_ro: 6 Aug 2019, 09:36 |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
vladof |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
in navigatie in stanga jos ai un buton de sunet (arata ca un difuzor) - apasa pe el sa se puna pe mute. Concomitent, poti sa intri in setarile din rlink sa dezactivezi alerta pentru depasirea limitei de viteza. In realitate, la mine bipaia enervant si cu alertele dezactivate din Rlink.
|
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
TRobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 November 18 ![]() |
Si eu am patit acelasi lucru si ma scoatea din minti. Bip e un avertisment ca ai depasit viteza legala si se scoate din setarile navigatiei
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 / Intensive
- CT 035351
|
|
keos |
![]()
|
Am să verific. Într-adevăr se întâmplă când accelereze dar parca n-am viteza asa mare....🤔
|
--------------------
Renaul
Megane GT
2016 1.6Tce !
|
|
TRobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 November 18 ![]() |
Asta pentru ca avertismentul BIP nu se face chiar in timp real, are un mic delay.
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 / Intensive
- CT 035351
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
masina vrea de fapt sa te injure, dar intervine cenzura si iese cu bip
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
keos |
![]()
|
🤣
Oricum, multumesc pentru sfaturi. Într-adevăr aveam activat speed alert la navigatie dar la "sunet" era oprit. După ce am dezactivat n-a mai bipait. Dar de test l-am pus la fel si nu face. Oricum o sa stiu pe viitor. 🤗 |
--------------------
Renaul
Megane GT
2016 1.6Tce !
|
|
kontrast |
![]() ![]()
|
![]() Kontrast Group: Members Posts: 179 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(vladof @ 6 Aug 2019, 10:35) in navigatie in stanga jos ai un buton de sunet (arata ca un difuzor) - apasa pe el sa se puna pe mute. Concomitent, poti sa intri in setarile din rlink sa dezactivezi alerta pentru depasirea limitei de viteza. In realitate, la mine bipaia enervant si cu alertele dezactivate din Rlink. Am tot căutat setarea cu limita de viteză dar n-am gasit-o. Poate oferi cineva detalii mai exacte, eventual o poză? Ms. |
--------------------
Renault
Kadjar
2019 1.33 Tce -140 - ZEN + R-Link
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Si nici nu vei gasi in R-link pentru ca este o problema de SW.
Au inhibat eronat functia de "ajutor la condus" daca masina nu este echipata cu anumite optionale, insa alerta de depasire a limitei de vitezei a ramas activa fara a exista vreun control asupra ei. Asa mi-au spus de la Vocea Clientului in urma sesizarii pe care am facut-o. Ma tampise de cap acel 'bip'; citisem si cartea masinii cat si varianta ei electronica, iar eu nu gaseam in R-link ceea ce scria in carte ca trebuie sa fac ca sa o dezactivez. Mi-au spus ca ca exista o corectie SW. Pana atunci inchide sunetul navigatiei (chiar de pe ecranul navigatiei) si scapi de 'bip' cand depasesti limita de viteza. |
--------------------
-
-
-
|
|
maxpayne1981 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 December 21 ![]() |
Eu am o altă problemă la sunet. Nu știu dacă a mai întâlnit-o cineva. În timp ce accelerez se amplifică foarte tare basul (până la distorsiune). Dacă apăs volum + sau - își revine până la următoarea accelerare. Precizez că se întâmplă doar în mers. Când mașina este parcată poți să asculți muzică două zile că nu se modifică nimic.
|
--------------------
Megane
Sedan
2021
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Era o setare prin care crestea sonorul odata cu viteza de deplasare.La M2, posibil si la M4 sa fie la fel.
This post has been edited by buzasparta: 15 Aug 2022, 20:52 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Marcel.Danciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 4 March 21 ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 15 Aug 2022, 20:51) Era o setare prin care crestea sonorul odata cu viteza de deplasare.La M2, posibil si la M4 sa fie la fel. Este si acum dar desi eu o tin pe zero se comporta la fel ca si la colegul, uneori se aude ok apoi dintr-o data ii da cu bass-ul foarte tare fiind necesar sa-i dau mai incet o treapta din tastele de volum ca sa-si revina. O sa intreb la reprezentanta cand mai am drum pe la ei despre acest lucru daca e "feature" sau e "bug" de soft. This post has been edited by Marcel.Danciu: 26 Aug 2022, 07:20 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2020 Facelift
|
|
maxpayne1981 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 December 21 ![]() |
Dacă reușești să rezolvi problema scrie te rog aici cum ai făcut. Ms
|
--------------------
Megane
Sedan
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:13 |