vas expansiune, Lipsa apa / antigel
![]() ![]() ![]() |
vas expansiune, Lipsa apa / antigel
rabinu |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 27 November 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 - 1.5 dci
- B44SRX
|
|||
Mr_X |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
Boala cea mai comuna este capacul termostatului. Este de plastic si se crapa. In functie de cum/unde se crapa, murdareste antigelul cu ulei, curge doar afara etc sau amandoua (cum a fost cazul meu - cel mai des scenariu).
Neavand mai multe informatii (era balta sub masina, nivelul uleiului era ok sau nu, cand ai completat cu apa ai vazut vasul murdar de ulei etc) este loterie sa ne dam cu parerea. |
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|
rabinu |
![]()
|
Corect .. Nici eu nu ma pricep bine, balta nu am vazut niciodata cand am mutat masina dar am sa controlez asta seara avand in vedere ca am pus la loc acum 2 zile..Cand am complectat am bagat degetele in vas era uscat uscat nici 1% murdar...o sa ma uit si la joja de ulei sa vedem daca e ok sau are spume cum am citit ...Ms man
This post has been edited by rabinu: 29 Nov 2018, 10:58 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 - 1.5 dci
- B44SRX
|
|
rabinu |
![]()
|
Salut revin cu info ca a stat pe loc 2/3 zile si nu pierdut nimci din vas...nici sub ea ..Deci in mers se evapora) mai eliminam din ce banuiam
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005 - 1.5 dci
- B44SRX
|
|
rabinu |
![]()
|
Pe joja nu este deloc apa , spuma etc..e ulei curat deci nu ajunge in baie teoretic si pe loc nu pierde nici un gram statuta timp de o saptamana , iar ca misc cu ea cate 3-5 km complectez..ceva idei sa elimin di suspiciuni : vas fisurat , dop , termostat sau garnitura
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 - 1.5 dci
- B44SRX
|
|
rabinu |
![]() ![]()
|
Salut problema rezolvata ieri la service , termostatul era de vina , crapat , garnitura rupta arunca pe langa apa ....sper sa ii ajute si altii pe viitor cu simptomele descrise de mine ...Multam de sfaturi
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005 - 1.5 dci
- B44SRX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:28 |