Martor usa deschisa aprins
![]() ![]() ![]() |
Martor usa deschisa aprins
xpert4everus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 2 October 15 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2004 1.2 16V
- 2132132
|
|||
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
Verifica butoanele de la usi.
|
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
xpert4everus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 2 October 15 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
2004 1.2 16V
- 2132132
|
|
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
Sunt niste butoane cauciucate in praguri la colturile de la usi.
Se potrivesc de logan daca sunt defecte. This post has been edited by devilgenius: 15 Nov 2018, 11:52 Attached thumbnail(s) IMG_0220.JPG ( Size: 432.38k ) Number of downloads: 159 |
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
xpert4everus |
![]()
|
QUOTE(devilgenius @ 15 Nov 2018, 11:48) Sunt niste butoane cauciucate in praguri la colturile de la usi. Se potrivesc de logan daca sunt defecte. mersi frumos, asta a si fost! Sincer, nu m-am gandit niciodata la ele in toti anii de cand am masina, pe criteriul if it works I don't care how it works ![]() Partea de plastic care actioneaza ca un opritor/piulita sa nu intre inauntru e rupta de jumate, deci a trebuit sa il repozitionez pentru ca s-a strambat/intrat putin inauntru. O sa caut de logan cum ai sugerat sa il schimb, banuiesc ca nu e foarte complicat, probabil la un moment data va ceda de tot. Zi faina! |
--------------------
Renault
Clio
2004 1.2 16V
- 2132132
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Aceeasi masina ca mai sus, aceeasi problem doar ca la mine contactorul de la hayon e problema.l-am desfacut, l-am curatat...degeaba!el vine si cu vreo 30 cm de cablaj care intra in mufa cablajului hayonului, daca il demufez atunci imi arata ca toate usile sunt inchise, cuplat la cablaj iar am usi deschise!
Se poate face ceva la acel senzor din hayon? |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:26 |