Electromotor defect, Electromotor defect
![]() ![]() ![]() |
Electromotor defect, Electromotor defect
fmcosmin |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 24 November 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Break
2008, 1.5dci 110CP Megane 2 hatchback, 1.5dci, 110, 6 viteze
Laguna 3 break, 1.5dci, 110, 2008 |
|||
megan2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 10 September 17 ![]() |
Asta este ca si cum ai intreba cand o sa mori...pai eu zic sa schimbi toata masina preventiv ca nu se stie cat tin piesele.
In detalii sta adevarul si viata !...cat este original, cat schimbat, cu ce, de cine, cand, de ce, unde, intretinere adecvata, strict. Si dupa toate aceste detalii apar altele:cine o conduce, cum, intretine, cum , repara, cum, cat este condusa, unde este parcata, in ce conditii? |
--------------------
renault
megane
2008 https://www.youtube.com/watch?v=E_kMznwmyT8
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
la cum arata electromotorul,nu știu cum de a ținut,dar sa lăsăm asta ,nu ti se pare ca e o piesa consumabila?cit vrei sa te tina?o viata de om?iar ce ai spus tu sa stii cind sa schimbi ....etc asta trebuie sa vezi tu știind ca mașina are atâți km si atâți ani trebuia sa faci o verificare ,dar oricum ce ai schimbat tu nu e o avere,asta e o părere de a mea
This post has been edited by andru1973: 25 Sep 2018, 17:29 |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
ionut_spanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 12 April 10 ![]() |
Durata de viata a unei masini este de 7 ani sau 250 000km. Asa mi-au raspuns cei de la Renault Franta. Uleiul din cutie(BVA) si distributia pe lant(2.0 dci) nu se schimba niciodata (luand in considerare durata de viata a masinii).
|
--------------------
Renault
Laguna Initiale Paris 2.0 DCI 173 cp CVA
2011
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci suntem datori cu vreo 30.000 de euro la fiecare 7 ani ?
Culmea este ca in Vest, cei 250.000 km se fac in mult mai putini ani. La nemti ce le spune, sa nu mai mearga pe autostrazi, ca le "expira" viata masinii ? Ar trebui treziti producatorii astia putin, pentru ca dupa 2008 au inceput sa se bazeze pe vanzarea de piese exact dupa garantie si de asta au si scazut calitatea si fiabilitatea pieselor. |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:47 |