Clio 4 haion, Clio 4 zgomot haion
![]() ![]() ![]() |
Clio 4 haion, Clio 4 zgomot haion
Andreinap |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 March 18 ![]() |
Attached thumbnail(s) 55FB3745_CE50_4EB8_B277_DBE6CE401AE2.jpeg ( Size: 4.84k ) Number of downloads: 275 |
||
--------------------
Renault
Clio 4
2016
|
|||
dragos_mihai_94 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 July 16 ![]() |
Salut! La mine trosneste incuietoarea de la portbagaj. Incearca sa pui un prosop acolo si sa mergi putin pe teren denivelat sa vezi daca mai auzi zgomotele.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2016
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Și eu am problema asta. Marți mă duc pentru schimb de plăcute și o sa le zic și de haion
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andreinap |
![]()
|
Salut,
Asteptam cu interes un feedback ! Zi faina |
--------------------
Renault
Clio 4
2016
|
|
KaitenRed |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 11 September 17 ![]() |
Am avut fix aceeași problema când am cumpărat mașina . Am fost la reprezentanta, mi au fixat partea aceea de sus problematica care făcea la fel cum descrii tu și au reglat puțin încuietoarea. Problema s-a remediat cu succes, cam asta e boala tuturor hatch-urilor din ce am înțeles.
|
--------------------
Renault
Clio
2016 Intens 1.5 dCi că ține cu casa
|
|
Andreinap |
![]()
|
Salutare,
Va multumesc pentru raspunsuri. Pentru inceput, cred ca sa umblu putin pe la incuietoare, iar daca problema persista, ma duc cu ea la service. O zi buna tuturor ! ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4
2016
|
|
KaitenRed |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 11 September 17 ![]() |
QUOTE(Andreinap @ 1 Apr 2018, 10:35) Salutare, Va multumesc pentru raspunsuri. Pentru inceput, cred ca sa umblu putin pe la incuietoare, iar daca problema persista, ma duc cu ea la service. O zi buna tuturor ! ![]() Sfatul meu ar fi sa te duci direct la service, sa nu o strici mai tare. Plus de asta, ai garantie, e un mare avantaj si trebuie sa profiti de el cu orice defect intampini, o sa ai tot timpul dupa expirarea garantiei sa iti faci in regie proprie anumite reparatii, daca doresti, pana atunci lasa-i pe ei sa iti rezolve problemele si gratis. E doar opinia mea, e totusi o masina noua, nu una "adusa". |
--------------------
Renault
Clio
2016 Intens 1.5 dCi că ține cu casa
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu iti recomand sa te duci cu ea in service sau sa suporti pana la prima operatiune mai serioasa ca nu dureaza mult reglajul. Din pacate nu am apucat sa imi dau seama daca s-a rezolvat pentru ca serviceul e chiar langa locul de munca si nu am mers asa mult cu ea. Va tin la curent.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 14:24 |