kadjarul ce l-am cumparat, in legatura cu folosirea acestuia
![]() ![]() ![]() |
kadjarul ce l-am cumparat, in legatura cu folosirea acestuia
karla |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 11 March 18 ![]() |
|
||
--------------------
kadjar life energy
kadjar life energy
2017
|
|||
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
In mod normal as zice ca ai un indicator in bord pentru schimbarea vitezei insa din experienta pot spune ca nu e chiar ok. Conduc diesel-uri reno si schimb de regula dupa 2000, uneori dupa 3000 depinde de situatie. Dupa ce schimbi turatia iti va pica sub 1800 de regula si o vei simti ca se chinuie sub 1500. Deci dupa mine, cat timp schimbi peste 2000-2200 e ok, oricum te vei obisnui cu ea si o vei simti sa zic asa, nu trebuie sa stai cu ochii pe turometru caci o auzi !
Ai grija la rodaj, daca ai posibilitatea baga un drum de 500-1000 km in care sa alternezi regim autostrada cu drumuri nationale! SporT. ! |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
karla |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 11 March 18 ![]() |
multumesc pentru sfat, sunt sigur ca o sa mai cer informatii cand ridic masina, multumesc mult
![]() |
--------------------
kadjar life energy
kadjar life energy
2017
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu iti inteleg entuziasmul, dar avem deja un topic pe tema asta, continuam aici: http://www.reno.ro/Turatii-motor-schimbare...Ci-t309486.html
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:45 |