SCHIMBARE MODALITATE IMPOZIT AUTO LOCAL, alin. (2) art. 470 din Legea 227/2015 IN VIGOARE ??
![]() ![]() ![]() |
SCHIMBARE MODALITATE IMPOZIT AUTO LOCAL, alin. (2) art. 470 din Legea 227/2015 IN VIGOARE ??
radiantm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 8 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
LOGAN 1.4MPI LAUREATE+1.0 SCE BLACK&WHITE
1.4(2005) /1.0(2018)
|
|||
Aerius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 1 April 09 From: Bukarestburg ![]() |
QUOTE(radiantm @ 19 Mar 2018, 16:12) VA INTREB DACA LEGEA (MODIFICAREA) ESTE IN VIGOARE ?!?! Nu, nu este. |
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Eu am platit acum o luna pentru 1.6 16v mai putin ca tine, 48 lei parca.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Daca vorbim de masina din semnatura ta, conform Codului fiscal (art. 470) impozitul ar fi de 1.400/200*8 lei, adica 56 lei (sau 50, pentru plata integrala pana la 31 martie - reducere 10%).
Dar, conform art. 489, "Autoritatea deliberativă a administrației publice locale, la propunerea autorității executive, poate stabili cote adiționale la impozitele și taxele locale prevăzute în prezentul titlu, în funcție de următoarele criterii: economice, sociale, geografice, precum și de necesitățile bugetare locale [...] Cotele adiționale stabilite conform alin. (1) nu pot fi mai mari de 50% față de nivelurile maxime stabilite în prezentul titlu." Caz in care ar rezulta un impozit de 56*1.5, adica 84 lei (sau 76 pentru plata integrala pana la 31 martie). Or, daca tu locuiesti intr-o localitate considerata de edili ca fiind "de lux" sau poate e mare foame de bani, cel mai probabil au majorat cu 50% impozitul, pentru ca pot ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
radiantm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 8 December 10 ![]() |
Multumesc de raspuns .
Intradevar am platit (cu reducerea de 10%) suma de 76 lei . Localitatea "de lux" e un orasel situat la vreo 50 km sud de Timisoara . Putin offtopic: In discutiile de pe forum , unul din argumentele ''pro'' la downsizing-ul motoarelor de noua generatie era plata unor taxe / impozite / RCA mai mici .CORECT DOAR IN TEORIE . Degeaba asta e trendul european si noi facem parte din Europa... Daca exista vreo sansa ca in Romania cetateanul sa aiba vreun avantaj / beneficiu de orice fel , autoritatile statului (locale sau centrale - pe partea de taxe ,impozite ,timbru de mediu) sau firmele private (cand vine vorba de RCA /CASCO) fac tot posibilul ca avantajul sa fie cel putin anulat . ...suntem departe de a fi un stat cu respect fata de cetatean... |
--------------------
DACIA LOGAN
LOGAN 1.4MPI LAUREATE+1.0 SCE BLACK&WHITE
1.4(2005) /1.0(2018)
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.216 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pt. a mea am platit tot 64, la fel ca anu' trecut (reducerea de 5% inclusa).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:26 |