Soclu(Dulie) Bec w5w pe renault Kangoo maxi 2017, vreau si eu un sfat unde gasesc......
![]() ![]() ![]() |
Soclu(Dulie) Bec w5w pe renault Kangoo maxi 2017, vreau si eu un sfat unde gasesc......
Andrei.87 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 January 18 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo
2016 Kangoo Maxi Van
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cauta la magazinele auto soclul pentru semnalizator/pozitie.....de Logan!
![]() |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
Vezi ca lampa de numar cu cablaj se schimba pe garantie la Renault Romania, asta daca ai Kangoo-ul in garantie. Mie mi-au inlocuit acel cablaj si lampa la numar, au gasit becurile originale cu mufele extraoxidate ce faceau scurt pe acolo si-mi ardeau siguranta.
Probabil ti-au gasit cine-stie-ce inventii de becuri led (unii ar spune fara omologare) si acum te pun la plata. |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
big_electro61 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 November 15 ![]() |
Cauta 2 lampi bune,care sa asigure etanseitete impotriva apei,altfel e frectie la picior de lemn...
|
--------------------
renault
clio
2001 simbol
- B 58 SXD
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
Soclurile alea au garnitura de cauciuc, la fel si lampa. Dar apa ajunge in fasunguri totusi. Cred ca pe cabluri se scurge la spalat masina. Mie dupa ce mi-au inlocuit lampa si cablaj in garantie nu am mai avut probleme. Lampa arata ca in poza, e tiganeala sa incerci sa pui altceva.
This post has been edited by daniellu: 12 Mar 2018, 20:50 Attached thumbnail(s) lampa_nr..jpg ( Size: 74.11k ) Number of downloads: 37 |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
Andrei.87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 January 18 From: Suceava ![]() |
Exact, am fost la ei si am cerut sa schimbe duliile,ca sunt oxidate, au zis ca nu e din cauza lor ca sunt oxidate, ca a intrat acolo apa.....am ramas
![]() Intre timp am dat comanda pe net de pe un site de http://tor-online.ro/produs_galerie.php?cod_produs=25023 Am dat comanda de 4 buc si la pretul de 8 lei / buc sper sa tina. Am insa nelamuriera cum fac eu acolo legaturile, ca nu am vazut o mufa care sa iasa din acel soclu. |
--------------------
Renault
Kangoo
2016 Kangoo Maxi Van
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:52 |