Maroc si Himalaya
![]() ![]() ![]() |
Maroc si Himalaya
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|||
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
Superb jurnal de calatorie. Abia am terminat Marocul si am inceput sa citesc Himalaya... deja in "Favorites".
Are ceva curaj baiatul sa mearga asa, cu rucsacul in spate, pe unde i se pare lui distractiv!!! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
absolut fenomenal..am si eu o curiozitate...cum plateste hotelul si cele de trebuinta...umbla cu cash la el?...daca da...e un erou!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Bai da ce prost a aranjat in pagina ..citesti de jos in sus ca turcu
|
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE Bai da ce prost a aranjat in pagina ..citesti de jos in sus ca turcu Daca folositi calendarul din stinga paginii, incepeti de ex. cu 5 dec si apoi aveti optiunea "ziua urmatoare". Si asa ordinea devine cronologica. QUOTE absolut fenomenal..am si eu o curiozitate...cum plateste hotelul si cele de trebuinta...umbla cu cash la el?...daca da...e un erou! Ei, asta ma tot intreb si eu de mult timp....nu numai el, dar cam toti "exploratorii" lumii astea moderne (si nu numai), mai ales cei solitari.... Mai, si Marius asta tot iesean e ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Foarte interesant jurnalul,Laur.Multumesc,mi-a mai descretit fruntea si mai aflu lucruri noi.
|
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG Ganditi-va de doua ori inainte de a rani pe cei apropiati!
|
|
laur |
![]()
|
QUOTE Bai da ce prost a aranjat in pagina ..citesti de jos in sus ca turcu Din pacate vad ca asa e....eu am inceput cu jurnalul curent, acolo merge selectarea din calendar, apoi dai pagina pe ziua urmatoare. la jurnalul in calatoria dec. 2004-ian 2005 nu merge....culmea e ca tipul se ocupa cu web design ![]() |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Textul interesant si haios precum si pozele superbe suplinesc cu brio punerea in pagina care intradevar este perfectibila.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:05 |