Stickere cu reno forum ?, unde se mai gasesc?
![]() ![]() ![]() |
Stickere cu reno forum ?, unde se mai gasesc?
boriss007 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu dam la moldoveni matrite
![]() Le. E o gluma. Ps. Vin o pan in Bucuresti ca mai am eu una...cam uscata ..dar cred ca se mai lipeste This post has been edited by wolfin: 13 Feb 2018, 19:21 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cine cauta gaseste. E pe forum. Il descarci si-l printezi undeva, pe un material rezistent UV (cam orice centru de printare serios are).
Rog inchidere. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
boriss007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
@bicicleta... Nu mai fi rautacios ca se face bicicleta albastra
![]() ![]() Am cautat dar am gasit doar niste postari inchise. Da-mi te rog un link si rezolv eu la un centru de copiere pe aici. @wolfin... N-am drum acum pe la București... Probabil in Martie ajung... Dar nu promit. |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Il trimiteam si prin posta..dar nu mai e bun...nu mai lipeste....
Da un pm lui hellcat..parca el avea ![]() M am uitat in mesaje...hellcat mi a trimis..acu vreo 10 ani ![]() This post has been edited by wolfin: 13 Feb 2018, 23:01 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:47 |