Nuremberg, Regensburg si Walhalla
![]() ![]() ![]() |
Nuremberg, Regensburg si Walhalla
alecsz99 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.182 Joined: 29 May 06 ![]() |
@alecsz99
Foarte tare, mai ales ca Regensburg si Nuremberg le am si io in plan mai pe la vara. Mai erau lucruri interesante de vazut in Nuremberg, insa probabil n-ai avut timp. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Intr-adevar mai sunt multe de vazut,cand mergi sa nu ratezi muzeul feroviar - DB Museum, sau Deutsche Bahn Museum.
https://www.dbmuseum.de/museum_en/home_en Si mai sunt multe altele... |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
personal pe mine orasul ala nu m-a dat pe spate cu nimic .. si l-am mai vizitat de vreo 3 ori ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gibonu |
![]()
|
@alecsz99
Este pe lista muzeul feroviar. Plus Procesul [unii ii spun simulacru] de la Nuremberg: https://tourismus.nuernberg.de/en/discover/...erger-prozesse/ QUOTE(cj98czh @ 10 Feb 2018, 22:55) personal pe mine Tare asta. Revenind la oras, nu trebuie sa te dea pe spate. Depinde ce te intereseaza si ce vrei sa vezi. Valabil in cazul oricarui oras, nu doar la Nuremberg. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa si ... nu pot sa spun ca nu este nimic wow? Sa nu zic altfel ...
Este parerea mea, daca altuia ii place ...bravo lui .. Cunosc Germania destul de bine, am multe, multe vizite facute cam peste tot in DE .. timp de vreo 10 ani .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 11 Feb 2018, 13:49) Cunosc Germania destul de bine, am multe, multe vizite facute cam peste tot in DE .. timp de vreo 10 ani .. Felicitari. In rest, doar am spus ca orice loc din lumea asta poate avea ceva de oferit. Depinde de ceea ce cauti, ce vrei sa vezi, cat de bine te documentezi inainte de plecare, etc. Ca sa fie si mai clar: nu ti-a placut la Nuremberg, asta e, nu-i nicio problema. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 00:38 |