Pescuit de toate felurile, Crap,caras,bere,relaxare
![]() ![]() ![]() |
Pescuit de toate felurile, Crap,caras,bere,relaxare
aLecsunder |
![]()
|
||
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu pescuiesc des, dar la pluta, cu paine, mamaliga si uneori viermi sau rame, daca imi aduc aminte sa cumpar. Prind carasi, rosioare, mai rar bibani si testoase. Mulineta? Nici nu visez la asa ceva
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta vara...
![]() Le n au murit pestii... ![]() ![]() Din pacate nu am timp...dar mai am noroc sa combin scarbiciu cu pescuitu. Cica vineri seara intr un pub s ar pune de un pescuit. Sa vad daca de adunam ![]() This post has been edited by wolfin: 6 Feb 2018, 19:28 Attached thumbnail(s) 20180206_190812_1200x2135.jpg ( Size: 359.36k ) Number of downloads: 543 20180206_191107.jpg ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 558 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
A doua poza e geniala
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu eram in CO.
![]() La spiner...lingurita..obligatoriu cleste multifunctional... Lostrita..ce vremuri....cred ca la vara o duc pe cea mica in parcu 23 august sa se joace la regina. Tot ma bazaie.. This post has been edited by wolfin: 6 Feb 2018, 19:34 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
aLecsunder |
![]()
|
Am văzut ca a devenit o moda pescuitul la biban pe Dâmbovița. Chiar ma gândeam sa încerc într-o seară mai la vară.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
wolfin |
![]()
|
Vezi ca dimineata tocmai l au pescuit pe un batran din dambovita.
Sper ca o supravietuit si i o dat drumu. Scuzati cinismul..e doar o gluma seaca. This post has been edited by wolfin: 6 Feb 2018, 22:36 |
--------------------
pegas
3120
|
|
aLecsunder |
![]()
|
Ala cred ca era mai somn asa, nu rapitor
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
wolfin |
![]()
|
http://m.jurnalul.ro/stiri/locale/gest-dis...noi-765037.html
![]() On topic ref mulineta Vrei sa fi profi sau asa pleasure....in weekend? Nu investi multi bani ...parerea mea...daca nu esti lovit rau. Un amic...plm..a ajuns sa isi ia si salupa...sa doarma in ea.... ![]() This post has been edited by wolfin: 6 Feb 2018, 23:33 |
--------------------
pegas
3120
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De asta vara .. IMAG3353.jpg ( Size: 215.02k )
Number of downloads: 496
IMAG3637.jpg ( Size: 349.55k ) Number of downloads: 473 Bete .. 4 X Mustang 2 din 3 buc cu mulinete Carpelan Adrise 7000 - foarte multumit de combinatie si merg super ok pentru cat costa. Vechile bete, Mustang 1 + mulinetele Okuma mi-au fost furate din beci acum 2 ani ... impreuna cu tot ce era de pescuit adunate in ani ![]() Din vara trecuta am ajutor .. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 6 Feb 2018, 23:41 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
e braconaj...acolo unde se plateste taxa.
![]() Esti de la cluj...cica langa granita la unguri e un lac cu casute.dusuri..lux ca la UAi......imi scapa numele...numai monstrii de 30-50 kg. Am vazut poze....cu capturi.... ![]() This post has been edited by wolfin: 6 Feb 2018, 23:38 |
--------------------
pegas
3120
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cetariu se numeste
![]() Am 2 colegi care doar acolo merg ... ii costa cam 1500 ron/3 zile ... Eu nu sunt chiar atat de pasionat ![]() Lacuri misto si cu preturi decente sunt destule si dupa granita in Ungaria. L.E. Lacul de care spuneai tu .. nu este Cetariu... ala este in RO langa Oradea. Si aici de unde sunt facute pozele sunt casute cu baie/dus, gratar si conditii foarte ok. Taga mica se numeste sau cum il cunosc cei din zona .. Lacul primarului .. http://lactagamica.ro/galerie This post has been edited by cj98czh: 6 Feb 2018, 23:47 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
aLecsunder |
![]()
|
Frumoase capturi!
Ai fost multumit de Okuma ? Deja am investit ceva bani. Am deja 2 kit-uri Daiwa si 2 Caperlan, pat, cort, acareturi. Mai vreau 4 mulinete bunicele si un scaun mai de calitate si vreau sa termin. Prost e ca bag bani si anu' trecut am ajuns pe balta de 5 ori plus o delta. Anu' asta sper sa profit mai mult. |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
N-am inteles de ce va ascundeti fetele in poze.. In spatele tastaturii va dati mari, dar cand e vorba sa va vada lumea cum aratati va feriti..
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
mars |
![]()
|
Da' tu ai vreo poza pe forum? Numa'ntreb...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
uite daia...ca asa vrea muschiu meu.
sa incercam sa nu stricam un topic funny |
--------------------
pegas
3120
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
aLecsunder |
![]()
|
N-am apucat sa acopar genunchii din poza
![]() This post has been edited by aLecsunder: 7 Feb 2018, 13:06 Attached thumbnail(s) dfgdfgdfgdfgdfg.jpg ( Size: 460.19k ) Number of downloads: 112 |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
wolfin |
![]()
|
Scarbos....te puteai epila..sau edita poza.
On topic. Nu stiu..dupa o vreme parca nu ma mai atrage pescuitu la crap/stationar.....doar "expeditia" in sine... ![]() This post has been edited by wolfin: 7 Feb 2018, 17:42 |
--------------------
pegas
3120
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(aLecsunder @ 7 Feb 2018, 02:49) Da, le-am folosit vreo 4 ani fara nici o treaba ... faza misto este ca nici astea ce le am acum care sunt un sfert din cat au costat Okuma ... nu ma nemultumesc ... astea le-am luat ca solutie de avarie pana cumpar patru cum trebuie ... insa dupa un sezon cu ele .. stau in dubiu daca sa mai investesc sau nu .... mai ales ca vara trecuta am iesit de 4-5 ori ... si eu intentionez sa fiu mai activ anul asta ... om vedea ce o sa iasa ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
aLecsunder |
![]()
|
Dupa ce am luat betele de carbon ma gandeam la niste mulinete Daiwa/Shimano da' mi-a venit mintea la cap avand in vedere ca-s 4 de luat. Cum si toate informatiile de pe net imi confirma faptul ca Okuma alea au cel mai bun raport calitate/pret , raman la ele. Astept totusi si targul de pescuit sa vad ce o fi pe acolo
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
aLecsunder |
![]()
|
Bun, sa mai scuturam prafu' !
Sambata am reusit sa bifez prima partida de pescuit pe 2018. O balta prin Frumusani, aproximativ 24 de ore. Am pescuit cu 4 bete la care am folosit mai multe tipuri de boilies, pop-up si porump siliconic. Cu nada cred ca am dat-o putin de gard folosind dulce, cu aroma de caspsuna iar apa nu era chiar pentru asa ceva. La pontonul de langa mine au fost 3 baieti cu rezultate mai bune folosind porumb uscat si nada pe baza de fiertura de porumb dar aveau si avantajul barcutei de plantat. Am prins 5 teni , 2 crapi si un carasel. Din toti s-au retinut 2 teni si un crap, ceilalti fiind sub limita de 2kg. Poza cu perla coroanei, un romanesc de 5.1kg. This post has been edited by aLecsunder: 19 Apr 2018, 09:20 Attached thumbnail(s) WhatsApp_Image_2018_04_18_at_16.05.50.jpeg ( Size: 266.47k ) Number of downloads: 81 |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
wolfin |
![]()
|
in copilarie..captura ta o scoteam in 10 minute.
la 6.30 ma duceam in crescatorie..aruncam batul ...scoteam 2 bucati..si pecam acasa..sa ma culc la loc. ![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
cj98czh |
![]()
|
La mai mari 😁
Eu anul asta nu am reusit decat sa cumpar un rodpod ... Poate o sa ajung si pe balta 😁 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
aLecsunder |
![]()
|
Mersi. Ce rodpod ai luat ?
Prin jurul Bucurestiului, in afara baltilor celebre de c&r, astfel de capturi au ajuns o raritate. Iar motivele sunt multe . |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
cj98czh |
![]()
|
90% ma duc doar pe balti C&R pt. ca .... nu imi place pestele
![]() De la Dechatlon ... de 3 bete, aveam si doua cecuri din alea de fidelitate ... ![]() Imi place, foarte usor, husa misto si se monteaza foarte repede .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mars |
![]()
|
Lenesilor
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:30 |