B-73-WEN Cunoaste cineva propietarul, Poate este coleg cu noi 😀
![]() ![]() ![]() |
B-73-WEN Cunoaste cineva propietarul, Poate este coleg cu noi 😀
danut81 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20180124_WA0003.jpg ( Size: 140.28k ) Number of downloads: 231 |
||
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|||
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Pai si cel de la care vrei sa cumperi cum a dobandit masina??
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
A luat masina la schimb. Nu cred ca o sa mai iau masina avand in vedere ca nu are toate actele la masina. Am zis sa dam o mana de ajutor fostului propietar sa dea de masina sau de actualul utilizator. Stiu din propia experienta cum este sa cauti pe cel care a cumparat masina sa faci actele. Am vandut o masina, era inchis la acte auto si a zis ca vine a doua zi sa facem actele. Au trecut 5 ani si nu a mai aparut. Ii facusem o poza buletinului dar s.a stricat telefonul si am pierdut si ultima speranta. Dupa 3 ani primesc adresa de la politie cum ca masina a fost implicata intr.un accident cu fuga de la locul accidentului.
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe talon se trece "Înstrăinat către ..." și vine ăla să se roage de vânzător să facă actele.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:36 |