harti medianav, harta europa
![]() ![]() ![]() |
harti medianav, harta europa
valentin_dav |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 19 March 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 4 estate
1,5 dci 2016
|
|||
Hunab |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 November 14 From: Bucuresti ![]() |
Chiar dacă este off topic, soluția rămâne tot Google Maps, Waze, Here. Here are avantajul că merge fără conexiunea la date. Eu am harta full Europa. Funcționează cu o precizie destul de mare, dar tot aplicația de mobil parcă e mai bună.
|
--------------------
Renault
Clio 4 Estate/ Megane 4 Hatchback
0.9 TCe/1.5 dci
- Am si numere Ne-am nascut in pieile goale si ce este pe noi....este de castig....
|
|
MihaiF3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 14 April 13 From: bucurești ![]() |
Harta este 99 de euro pentru 1 actualizare sau 129 de euro pentru 3 actualizari: https://renault.naviextras.com/shop/portal/...kageCode=212152
|
--------------------
reno
clio
2016 rs trophy
|
|
valentin_dav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 19 March 15 ![]() |
multumesc mihaif3 dar tot nu-mi convine pretul. imi pare cam exagerat totusi 100 E.
|
--------------------
renault
clio 4 estate
1,5 dci 2016
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Eu rezolv așa
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Multumiri pentru link koldun. Medianavul mei de pe logan inca mai are parte de alea 90 de zile....sau ce a mai ramas din ele, dupa care voi incerca aceasta solutie.
Ce nu am inteles, eu am versiunea 8.0.5, trebuie sa dac downgrade la 7.0.5? Si sa instalez acel "super mod"? Sau ii dau direct cu "super mod" si trece automat la 7.0.5? Poti scrie procesul de updatare in romana? Multumesc anticipat! This post has been edited by RazvanF: 26 Jan 2018, 21:29 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:07 |