RDS, dublare banda
![]() ![]() ![]() |
RDS, dublare banda
GABONE77 |
![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
de unde ai informatia asta?
|
--------------------
vw
passat
- B __ ___
2009 "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu, si eu am auzit..
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
- B'100'HAY
2008 Fan Reno 53379
|
|
NFS |
![]()
|
![]() Membru încăpător Group: Members Posts: 52 Joined: 1 October 03 From: B u c u r e s t i ![]() |
Pai parca s-a mai dublat o data acu vreo juma de an!
|
--------------------
Hyundai Getz 2007 /
Volvo XC90 D5
- B xx NFS
2010 Nu ne plecam sub nici o forma pentru ca avem si noi mandria noastra. Daca vrea sa-i pupam in kur, sa se urce pe scaun! (CATAVENCU)
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmmmm.... vad ca la mine merge ACUM cu un pic mai putin de 90 KB, probabil 768 kbps - pana acum aveam 512 kbps (abonament de 15 USD). Deci o marire cu 50%, in momentul asta repet. Nu stiu cand s-a modificat...
Vad ca RDS isi pastreaza politica de a mari banda la 6 luni. E bine! ![]() This post has been edited by ovidiusoft: 23 Dec 2005, 00:30 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ar fi bine ca merge destul de aiurea . Nu putem decat sa ne bucuram !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
thegodsglory |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
ei au pus anuntul de catvea saptamani pe site
http://www.rdslink.ro/cablelink/cable_abonamente.htm fac 1 an acu ind ecembrie, si azi am vazut ca am ajuns la 512kbps. |
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aha, deci nu se dubleaza, se mareste cu 256kbps banda la toate abonamentele. Bun si-asa.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
E OK , dar de cand exact ?
|
--------------------
.
.
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
tot respectul ca fac asta si pt clientii deja in retea, nu numai pentru a-i ademeni pe altii.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Dublare de banda? adica nu o sa mai faceti download cu 5 kb, o sa luati cu 10
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
la abonamentul de 9 $ reusesc sa downloadez cu 60k/sec chiar si de pe extern. am mai avut experienta altor provideri de net dar ma saturasem sa nu mearga ca s-au inmultit userii si banda e tot aia sau ca se ardea vreun switch. plus ca pe metropolitan tragi ca de pe retea dar de afara e jale daca vezi catvia k/sec e minunat.
|
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Am sunat la RDS si din 14 decembrie se pare ca beneficiem de aceasta banda largita desi eu nu am vazut imbunatatiri .
|
--------------------
.
.
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 23 Dec 2005, 12:20) Exact asa se intampla si la mine de vreo luna. Prind viteze de 6-700kbps, desi ar fi trebuit sa fiu limitat la 256 ![]() Sunt taaare curios ce se intampla de la 1 ianuarie.. Mi se dubleaza viteza curenta? ![]() |
--------------------
M
M
1
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Mie au uitat probabil sa imi limiteze viteza in prima luna de abonament anul trecut,si am downloadat cu 90-100 KB/s si am facut trafic de 80 GB
![]() |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
`65 VW 1200
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Concurentza nimik ??
Alo.... ASTRALU' voi ce aveti de gand ?? Si firma mama... (upc.ro) are... viteze mai mari !! Ori sunteti "rata cea urata a familiei" de nu bagati... o viteza mai mare ?? Ia sa vad... de la 3 ianuarie (ca atunci cred ca ajungeti la munca) o schimbare... IN BINE !! ![]() |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Alo...ASTRALU' a amarastean rau. Nu numai ca nu a venit cu o crestere a largimii de banda pentru produsul de baza (12USD) asa cum a facut RDS (9USD pentru 512Kbiti/sec) acum de sarbatori dar a introdus produsul Astral OnLine Ultra (1,5Mbit/sec) tocmai in ianuarie. Te anunta in noiembrie ca il poti avea in ianuarie. Stupid. De ce nu de la 1 decembrie?
![]() ![]() Este clar, oferta RDS este foarte atragatoare. Problema este sa ai cablul la usa, ca daca nu trebuie sa suporti calitatea proasta a Astral. ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
teoretic de la 1 ianuarie este activat serviciul dar practic s-a facut cam incepand cu 20 decembrie
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Si? Asta ii face mai putini stupizi sau mai atragatori pentru clienti? Dai banul si speri ca poate te baga in seama inainte de termen?
Probabil ca banii UPC sint un drog atit de puternic incit nu mai sint atenti la clientii de unde le vine cozonacul lor cel de toate zilele. Nu este posibil sa lase la relatii cu clientii niste tzatze, chit ca sint fardate si coafate ca niste doamne. Au o munca destul de grea dar pentru asta sint platite, sa fie calme si eficiente nu iritate si ingrozitooooor de plictisiiiite! ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 13:57 |