Portbagaj lasat, Tavita portbagaj si suport roata deformate
![]() ![]() ![]() |
Portbagaj lasat, Tavita portbagaj si suport roata deformate
nks14 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur E-TECH Plug-in Hybrid RS Line
2022
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la.dezmembrari...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Si la mine e un pic castron, dar nu-i bai.
Probabil se va rezolva cu o rezerva pe 16, acum am pe 15. Tu ce rezerva ai? |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
steverainwalker |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 November 15 ![]() |
Salut nks14!
Ma bucur ca ai postat intrebarea asta: eu nici nu stiam ca exista si suport de roata si as avea nevoie si eu de unul ![]() Initial masina era fara roata de rezerva - venea doar cu kit-ul de reparatie pana, montat intr-un suport special din oala rotii de rezerva. Am renuntat la el ca sa pun roata de rezerva dar nu-mi place ca acum se lasa putin tavita portbagajului si in plus diversele accesorii stau in roata de rezerva si arata cam haotic ... Ce "solutie" am gasit eu: am pus peste roata de rezerva o bucata de placaj. Eleganta 0 ![]() In alta ordine de idei: oare exista o cutie sau un spatiu de depozitare adaptat portbagajului? Orice las prin portbagaj ajunge sa fie aruncat de colo-colo la orice viraj ... |
--------------------
Renault
Megane
2011 mkIII
|
|
Floryn77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 2 May 16 From: Ploiești ![]() |
steverainwalker: exista o plasa care se prinde de clemele din colțurile portbagajului. Pe site-urile chinezești e undeva la 30 lei. La masina mea, am sub mochetă/tavita încă o policioară cu 2 spatii de depozitare care se încadrează în golul rezervei. Dacă te ajuta, îți las o poza când ajung la mașină 😉
|
--------------------
Renault
Megane 3, Dynamique
2009, 1,5 dci, 78 KW
- ......
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am organizator sub mocheta aia din portbagaj cu mai multe compartimente si peste mocheta din portbagaj o plasa elastica care nu permite lucrurilor depozitate in portbagaj sa se miste in timpul mersului. Asa a venit dotata masina. Dar am mai spus ca sunt sigur ca se gasesc si la dezmembrari...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
steverainwalker |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 November 15 ![]() |
@Floryn77: multumesc pentru sfaturi! am sa caut plasa aceea - dar este asa cum o descrie @solidconvert, pentru fixarea obiectelor din portbagaj, sau este ca un set de buzunare pe spatele banchetei din spate? Cred ca am vazut ceva similar la Lidl dar nu mi-a placut pentru ca se agata de tetierele banchetei din spate si cu arici de spatele scaunelor ...
Tavita suplimentara din portbagaj - aia era interesant sa o fi gasit pe undeva de cumparat. Dar nu am dat de ea pe nicaieri. @solidconvert: merci si tie pentru sugestie - am acum ce cauta pe AliBaba si Amazon.de ![]() This post has been edited by steverainwalker: 8 Dec 2017, 09:21 |
--------------------
Renault
Megane
2011 mkIII
|
|
Floryn77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 2 May 16 From: Ploiești ![]() |
Eu m-am referit la plasa pe care o recomanda și @solidconvert.
|
--------------------
Renault
Megane 3, Dynamique
2009, 1,5 dci, 78 KW
- ......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:19 |