Kangoo,consum ulei
![]() ![]() ![]() |
Kangoo,consum ulei
leonard sorin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 October 17 From: Vacareni-Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
renault
kangoo
2004/1.5 dCi
|
|||
Stefi_R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
Buna. Ma gandesc ca ar putea fi turbina - este zgomotoasa, suiera?, sau ar putea sa fie segmentii (la un piston sau mai multi), sau chiar supapele . Compresia cum este, a verificat-o mecanicul? Probabil alti colegi cu mai multa experienta iti pot da sfaturi mai bune. Succes.
Attached thumbnail(s) schema_egr.jpg ( Size: 80.13k ) Number of downloads: 102 |
--------------------
Renault
Kangoo 1.5 dci 80CP Privilege 2002 fara AC
- CV99DIA
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mecanicul ti-a dat un sfat corect.....dar ai grija ce motor SH cumperi sa nu fie la fel de "gurmand"!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
leonard sorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 October 17 From: Vacareni-Tulcea ![]() |
Multumesc pt raspunsuri...
O fi corect sfatul mecanicului dar cand a inceput sa se arunce pe la 1500 euro nu prea mi-a convenit... Am un vecin mecanic si a zis ca o se se ocupe saptamana asta...Spunea ceva de supape si de turbocharger,daca e asa,am scapat ieftin... E adevarat ca la motoarele astea ( 1,5 70dCi ) se uzeaza cilindrul pe interior,nu segmentii? Asa zicea mecanicul (roman) la care am fost... |
--------------------
renault
kangoo
2004/1.5 dCi
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(leonard sorin @ 21 Oct 2017, 18:10) Am un vecin mecanic si a zis ca o se se ocupe saptamana asta...am scapat ieftin... Vecinul sa te scape.....si nu uita sa mai scrii dupa rezolvarea "ieftina"! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
Din 2004 pana acum sunt 13 ani. La un rulaj mediu de 25.000 km ar rezulta cam 330.000 KM.
Cam pe aici apare la motorul de 15dci consumul de ulei-exagerat , 1l/1500 km. Motorul sh ... ar fi o solutie dar ...am indoieli ca vei gasi unul super. Ma alatur si eu cu rugamintea sa ne spui ce ai gasit la/in motor, mai ales ca si al meu da cam aceleasi semne. Oricum si eu va voi da de veste ce si cum. |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
leonard sorin |
![]()
|
Am revenit...fara noutati...Vecinul si-a cumparat un vw passat si-ii face probleme,nu a avut timp sa se ocupe de Renaultul meu...
Intre timp am incercat cu un flacon de Stop Smoke -degeaba...Am citit pe un forum din UK ca ar fi o solutie un Engine Flush...O sa incerc si pe asta...Problema e ca am nevoie de masina zilnic,e aproape indispensabila...In paralel ma gandesc sa merg la alt mecanic,tot roman,baiat de treaba (zic unii ) si macar un test de compresie daca ar putea sa-mi faca...Primul-ala de mi-a recomandat sa schimb motorul,nici nu s-a apropiat de masina macar,nici nu a auzit-o mergand... Am uitat sa specific,masina are aprox 210000 km... O sa revin,poate cu vesti bune...Intre timp,completez cu oloi... |
--------------------
renault
kangoo
2004/1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:21 |