Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

[ Outline ] · Standard · Linear+

> Laguna zgomotoasa

renotgo
post 24 Sep 2017, 19:24
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Onesti

Va salut! Laguna asta a mea, pe care-am cumparat-o de curand, ma dispera cu zgomotele venite din compartimentul motor in timpul mersului. Motorul se aude destul de tare, dar ce ma deranjeaza este un zgomot pe care nu pot sa-l localizez, este un fel vuiet foarte enervant. Am banuit de la inceput ca ar fi cauciucurile de vina, apoi am crezut ca e cutia de vina, debraiez in timpul mersului si sunetul este neschimbat, nu este sunet de rulment uzat. Ma gandesc c-o fi vreun rulment de la cutie, sau diferentialul uzat. Motorul are un fel de rontait pe la 2500 de ture, nu trage cum ar trebui. Am schimbat toate consumabilele. Daca cineva a intampinat probleme asemanatoare, il rog sa-mi raspunda. Am luat masina asta pentru naveta, mers pe la țară, dar imi strica tot cheful problemele astea. Am mai avut Laguna, mergea incomparabil cu asta. Am curatat clapeta, am schimbat garniturile de la admisie, bujiile, senzorul de la clapeta, tobele sint noi. Astept raspuns, multumesc !

--------------------
Laguna 3 Inițiale Paris 2.0 DCI . 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Posts in this topic

Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st May 2025 - 08:54
Dacia
Loading...