OBD Smart Display, Info
![]() ![]() ![]() |
OBD Smart Display, Info
DanielRenaultClio |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 13 March 17 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
- B902DAN
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca iti arata consumul, poate incearca sa aproximeze. Sunt multe deviceuri de genul asta inclusiv pentru telefon.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DanielRenaultClio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 13 March 17 From: Bucuresti ![]() |
rtBK- este bine si aproximativ ,dar macar sa mearga , in mod normal ar trebui sa mearga cum merge si cel al masini ,banuiesc ca functioneaza pe acelasi principiu daca nu ma insel .
Acest dispozitiv in bucuresti sau in tara nu l-am gasit ...am gasit doar ceva similar dar nu imi place este un head up display , este un proiector dar nu imi place. 1 Sep 2017, 14:54: Am comandat jucaria ,se livreaza in aporximativ 30 de zile ...si revin cu pareri ![]() This post has been edited by DanielRenaultClio: 1 Sep 2017, 14:54 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
- B902DAN
|
|
tourette89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 18 June 14 ![]() |
Eu mi-am luat Scangauge2. E asa si asa. E cam scump pentru ce ofera
|
--------------------
Renault
Trafic
2007 - 2.0 dCi 115
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 22:50 |