Pe Magheru s-a surpat carosabilul pe 3 benzi, sursa - KISS FM
![]() ![]() ![]() |
Pe Magheru s-a surpat carosabilul pe 3 benzi, sursa - KISS FM
zodrac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|||
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
prin fata pe la patria mancasera aia care mergeau spre victoriei o banda de pe sensul celalalt, semnalizata cu pere d-alea... 3 benzi sigur nu, doar daca s-a mai surpat dupa ce am trecut eu pe acolo...
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu s-a surpat. Se face o reparatie la conducta de apa si este doar pe prima banda.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
oSerX |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
am auzit si eu la kiss fm ... avand in vedere zona mie mi se pare mai mult o gluma...dar vazand ca totusi o banda a fost "suspendata" poate s'o lucra... oricum ..... multe reparatii la magheru.... asa e la noi ... asfaltam facem gauri and so on !
|
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Poze ceva? Sa vada si ochiul nostru!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AIX @ 18 Dec 2005, 11:58) Daca ceea ce spune Videanu in articol este adevarat si daca proiectul de schimbare a tevilor vechi de 50-100 de ani va demara, la ritmul in care lucratorii nostri (se fac ca) lucreaza, de la primavara incolo, cel putin un cincinal (daca nu doua), circulatia in bucuresti va fi un adevarat calvar. Ca si cum n-ar fi deja... QUOTE Evenimentul de ieri l-a determinat pe actualul primar general să recunoască toate aceste lucruri: „Toată infrastructura subterană din tot Bucureștiul este în mare suferință. Ceea ce s-a reabilitat în ultimii 15 ani reprezintă undeva sub 8-10 la sută. Având în vedere că, în unele părți, canalizarea Bucureștiului este mai veche de 100 de ani, media de viață a rețelelor subterane este de peste 50 de ani. Trebuie luate măsuri urgente în acest sens, pentru că evenimente de genul acesta vor apărea permanent“. “Cea mai mare problemă pe care o are Bucureștiul este canalizarea. Avem o problemă reală, extraordinară, infrastructura subterană, în special canalizarea, care este veche și nu este corect dimensionată. Noi avem un proiect de aproape 157 de milioane de euro, pentru reabilitarea canalizării, căruia îi dăm drumul în primăvară”. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:12 |