Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Tremurat volan

leader10
post 18 Jun 2017, 17:46
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua,

Sunt posesor de: Renault Megane 2, 1.5 dci, 102000 Km, an 2008, cumparat de nou.

Am o problema caruia nu i gasesc rezolvare si anume: imi tremura volanul la viteze de 100-110-120 km/h.

Mentionez urmatoarele (pe masina initial am avut jantele de tabla originale de pe masina):
1. am echilibrat rotile la 2 service-uri diferite, vibratia persista
2. am schimbat rotile spate cu fata sau pe diagonala, vibratia persista
3. am cumparat 2 anvelope de vara noi SAVA pastrand jentile de tabla originale plus echilibrat dar vibratia persista
4. am cumparat alte 2 anvelope noi DUNLOP pastrand jentile de tabla originale plus echilibrat dar vibratia persista
5. am cumparat alte 4 jante de tabla originale Renault (sh nu noi), am pus anvelope DUNLOP care sunt noi, le am echilibrat dar vibratia persista
5. am facut verificare mecanica la 2 service uri diferite (unul Renault, altul multimarca) si mi au spus ca masina nu are niciun joc, nimic si ca ar fi tot de la roti
6. am facut 2 geometrii roti, la 2 service uri diferite, degeaba , vibratia persista
7. am cumparat alte jante de aliaj noi, aftermarket, cu inele de centrare, am pus avelopele mele DUNLOP si/sau SAVA care sunt noi, dar vibratia persista
8. am mai facut o verificare mecanica la alt service si mi s a spus ca ar fi un joc in bieleta de directie dreapta, am schimbat bieleta plus capatul de bara dar culmea vibratia persista
9. cand am schimbat bielata am descoperit un joc la bucsa de la caseta de directie, jocul este identic ca in filmuletul din acest link: https://www.youtube.com/watch?v=aADE8lEHb2Q

Am nevoie de parerea voastra, daca ati mai patit asa ceva, posibile rezolvari, daca e cazul sa schimb acea bucsa de la caseta? Ce credeti ca ar cauza aceasta vibratie?
Masina nu a avut niciun accident niciodata.

Multumesc!

--------------------
Renault Megane II 2008 - PH98ALS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 19:16
Dacia