problema turatie (ecu si clapeta acceleratie)
![]() ![]() ![]() |
problema turatie (ecu si clapeta acceleratie)
oeil |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 June 17 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2006
|
|||
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Ceva asemanator am avut si eu, nu am reusit sa ii dau de cap decat la reprezentanta, unde au resoftat ECU si am plecat acasa cu masina perfect functionala in 45 de min si cu costuri de 150 RON.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Si la tine dupa cat timp au aparut problemele? Ca, daca e buba de soft, problema apare de obicei relativ imediat, nu dupa 10 ani.
|
--------------------
.
.
.
|
|
oeil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 June 17 ![]() |
QUOTE(roland @ 15 Jun 2017, 11:21) Si la tine dupa cat timp au aparut problemele? Ca, daca e buba de soft, problema apare de obicei relativ imediat, nu dupa 10 ani. eu am luat o vara trecuta la 70k km si au aparut imediat dupa iarna...prima data mergea fara sa se aprinda nimic in bord...doar trepida la 2000ture pana isi dadea drumul si mergra...dusa la mecanic si stricata de tot |
--------------------
renault
megane 2
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:16 |