Laguna 2 motor 2.0 IDE "probono", Ofer ajutor in Timisoara
![]() ![]() ![]() |
Laguna 2 motor 2.0 IDE "probono", Ofer ajutor in Timisoara
vlasb |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 May 16 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
- ar03gri
2002 2.0 benzina
|
|||
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
Cred ca e printre putinele supravietuitoare:) ce se intampla cu acest motor? De ce nu a rezistat ca celelalte?
|
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru ca IDE a fost o incercare nereusita a lui Renault....in perioada aia.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Motorul in sine a fost bun...problemele au fost la niste piese furnizate de producători externi, pompa de presiune, regulator, egr...de slabă calitate . Odată remediate acele probleme, motorul devine exceptional, mai bun că fsi-ul de la vag.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adyradox |
![]()
|
adrianTM Group: Members Posts: 27 Joined: 22 June 15 From: timisoara ![]() |
salutare si La multi ani ! sunt si eu posesorul unei lagune 2 motor 2.0 idE de curand am schimbat regulatorul de presiune combustibil cu unul nou si as dori ca cel vechi sa il reconditionez poate stii pe cineva care face asa ceva. Nu vreau sa il arunc ptr ca nu prea se gasesc si daca se gasesc sunt scumpe. Fac cinste cu 1.2.3... beri
![]() Attached thumbnail(s) temp1.jpg ( Size: 133.29k ) Number of downloads: 117 temp3.jpg ( Size: 90.72k ) Number of downloads: 126 |
--------------------
renault
laguna 2 2.0 ide Dynamiq
- tm-11-mzr
2002
|
|
styky4 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 January 15 ![]() |
Salut. Tot 2.0 ide am. Am avut probleme cu regulatorul si l-am rezolvat conform http://www.renaultforums.co.uk/14-engines/...tor-sorted.html . Merge foarte bine de 2 ani si ceva. Spor.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IS19NKF
2002 Privilege 2.0 IDE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:24 |