Probleme ESP Airbag Service, servo frana sufla si probleme la franare
![]() ![]() ![]() |
Probleme ESP Airbag Service, servo frana sufla si probleme la franare
Averesco |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 March 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.4
2002
|
|||
Averesco |
![]()
|
Nimeni, nici o parere, un ajutor?
|
--------------------
Renault
Scenic 1.4
2002
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pune clipul și afla ce o dotare.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Averesco |
![]()
|
Din pacate nu am access la un dispozitiv de diagnosticare.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.4
2002
|
|
Averesco |
![]()
|
Am demontat astazi contactorul turnant de sub volan și banda contactoare este intacta. Am verificat și cu aparatul de masura daca are circuit intrerupt sau scurt circuit. Este impecabil. L-am montat inapoi. Ce ar ramane acum? Senzori, unitate airbag?
|
--------------------
Renault
Scenic 1.4
2002
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Averesco @ 29 Mar 2017, 13:24) Ce ar ramane acum? Senzori, unitate airbag? Sistemul este mult mai complex decat pare......de aia trebuie diagnoza ca defectul electronic stocat sa te conduca prin apropierea cauzei. Poate este calculatorul de ABS/ESP/senzor/cablaj/mufa/siguranta/etc.....nu poti sa le elimini fara diagnoza. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
hidden62 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 26 October 10 ![]() |
Hai ca despre ESP sunt ,,profesor,,
![]() Sa stii ca toata treaba este din caseta de directie..... Nu este facut paralelismul rotilor, volanul nu este pe pozitia ,,zero,, din aceasta cauza intra in functiune ESP-ul pentru ca calculatorul masinii transmite semnalul si el percepe ca si cum ai merge pe o suparafata alunecoasa sau in curba pe o suparafata alunecoasa....cu toate ca tu mergi drept..... din aceasta cauza intra in functiune ESP -ul pentru a mentine stabilitatea masinii si de aici si franarea care ii bine ca-i sesizat-o...si nu mai umba asa cu masina ca-i pericol ....la viteza mare nu o mai poti contola.....cel putin asa mi-au spus mie , tu faci cum vrei. Atentie mai poate fi uzura la caseta de directie , scapa unul doi dinti de pe cremaliera tu nu-ti dai seama .... si se produce exact acelasi fenomen....si aici este pericol fiind posibil ca rotile sa cabreze scapand din cremaliera la stanga sau la dreapta ....asa ca nu-i de joaca dar tu faci cum vrei...... Vezi ca m-am lovit de aceasta problema aici : http://www.reno.ro/Caseta-Directie-t286713.html Sfat nu umbla si nu deranja pamblica aceea de la volan ce se afla sub airbag si care transmite informatiile la calculatorul masinii ca o dai peste cap si te-ai ars.... Asa cum au spus si altii inainte trebuie sa te duci sa pui calculatorul pe ea ...dar atentie , sa gasesti si meseriasi buni iar acest lucru ii cel mai greu..... |
--------------------
Renault
Scenic 1.9dti
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 20:15 |