cutie de viteze
![]() ![]() ![]() |
cutie de viteze
alexandru31m |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 November 16 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2005 combi
- TM31NOR
|
|||
stefandinescu70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 815 Joined: 4 September 16 ![]() |
QUOTE(alexandru31m @ 12 Feb 2017, 14:51) salut ![]() dupa o lunga perioada de cautare a unei cutii de viteze am renuntat la la cautare si am hotarat sa cumpar o cutie mai slaba decat ceea ce am pe masina... este vorba de un megane 2 1.5 dci 6+1 trepte.... cod cutie TL4 si nu gasesc aceasta cutie.... ce am gasit este o cutie JR5 identica la prinderi doar ca e in 5 trepte.... merita sa o pun pe masina? va fi totul la fel ca inainte?.... in afara aptului ca renunt la treapta 6... Vei merge mai turat cu motorul , deoarece este mai scurta cutia de 5 trepte , in rest nimic deosebit , Va fi un consum mai mic in oras ( +demaraje rapide ) si un consum mai mare la sosea ( mergand mai turat la aceasi viteza). - uite aici diferentele : Final drive ratio for dci 85/90 on the 5 speed JR5 box 5th gear is 41km per 1000 rpm Final drive ratio on the 6 speed box TL4 6th gear is 46km per 1000 rpm. This post has been edited by stefandinescu70: 12 Feb 2017, 15:10 |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
alexandru31m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 November 16 ![]() |
multumesc frumos pentru raspuns , poti sa imi spui unde ai gasit rapoartele acelea?
|
--------------------
renault
megane
2005 combi
- TM31NOR
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 815 Joined: 4 September 16 ![]() |
|
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cine o sa-ti comande cele 5 viteze din cutia SH.....ca de origine este alta timonerie?
Sunt destule topice deschise cu acelasi subiect....nu mai trebuia altul nou! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:19 |