Nemulțumire daună totală., Suma prea mica oferita
Nemulțumire daună totală., Suma prea mica oferita
Clavdiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 20 December 16 ![]() |
Bună ziua!
Dețin un Renault Clio Symbol din 2002 decembrie 1.6 benzina iar în data de 15.12.2016 un autoturism cu asigurare la groupama a intrat în mine într o intersecție unde aveam prioritate. A doua zi am ajuns cu mașina în service la Renault după ce am fost la firma asigurări, iar astăzi mi s-a zis ca mi se oferă suma de 5491 lei + epava. Ideea este următoarea, eu am luat mașina print-un act de comodare de la o ruda, masina figurând în continuare pe numele rudei respective și fiind primul proprietar. Mașina are 107 mii km dacă asta contează iar eu am cumpărat-o cu 8100 lei, deci eu nu îmi voi acoperi niciodată aceasta suma, plus ca plătesc rate în momentul de fata pentru aceasta suma și mai sunt si la prima rata. Eu nu sunt de acord cu aceasta suma și nu vreau sa semnez pentru ca nu a fost vina mea iar eu rămân cu datorii în banca și cu timp pierdut și nervi. Cei e la Renault mi-au zis ca suma aproximativă de reparație a mașinii este de 12000 lei. Ce pot face în cazul acesta? Mulțumesc! |
--------------------
Renault
Clio symbol
2002 dec
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 07:37 |