Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

laguna 2 motor 3.0 probleme convertizor, convertizor

petre595
post 14 Dec 2016, 21:10
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

salut ! Am o laguna 2 din 2001 motor 3.0 automata si am urmatoarele probleme ;
cutia automata a intrat in avarie ,s a incins si pana am ajuns cu ea la service am constatat ca nu mai mergea nici in marsarierul.Auzisem de niste baieti de la gara de nord ca repara cutii automate am lasat o acolo vreo trei saptamanii le am dat 270 euro pt repararea convertizorului si cand s o iau si sa platesc restul de bani surpriza ,masina nu se mai pleaca de pe loc!OK !O iau pe platforma ,ii caut convertizor si cutie second.Mecanicul cand a vrut sa scoata convertizorul nu a vazut ca mai e prins intr un surub si dupa ce l a fortat putin sa l scoata atunci a observat. Dupa ce a dat convertizorul jos am vazut o deformare pe platoul pe care era prins convertizorul.A incercat sa indrepte gaura de la surub ,era foarte putin stramba.Am montat cutia ,a mers cu toate ca se auzea un harjiit la plecarea de pe loc.A mers asa un timp dupa care a inceput sa tacane sa bata ,sa se auda harjiitul tot timpul ,tacanea si motorul si la un moment dat cutia a inceput sa dea socuri ,sa miroasa aulei ars ,am oprit si am gasit ulei de cutie sub masina si am dedus ca s a spart convertizorul.Acum masina nu mai pleaca de pe loc .Am cheltuit peste 1000 euro si am mers 4 luni de zile!Mai am convertizorul vechi dar nu stiu sa l verific,da ti va rog o sugestie ,s o vand ca piese sau mai sant sanse s o repar dar nu merita sa mai bag o mie de euro in ea !!!

--------------------
renault laguna 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 08:26
Dacia