Intra aer rece de afara prin bord., Primul drum lung pe aer rece
![]() ![]() ![]() |
Intra aer rece de afara prin bord., Primul drum lung pe aer rece
jas2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
S-a umblat pe undeva si nu s-a mai montat vreun dop/capitonaj......trebuie verificat bine tot.
Baga capul pe sub bord si vezi daca totul este bine fixat pe acolo......si idem prin compartimentul motor. |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
A venit o data cineva cu un megane in service cu aceeasi problema. Avea carcasa de la aeroterma sparta, probabil in urma unui accident. Intre timp, cazuse o bucata de carcasa si venea aerul rece pe acolo.
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
LUC1AN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 4 April 10 ![]() |
Poate fi si buretele care acopera locul pe unde intra cele doua furtunuri la radiatorul de habitaclu.
This post has been edited by LUC1AN: 25 Nov 2016, 07:42 |
--------------------
Renault
MEGANE II
- B 876 L U K
2007 1.5 dCi 106cp
|
|
greny |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 18 July 15 From: Timisoara ![]() |
Salut.mai poate sa fie dopul de cauciuc prin care tre cablurile in compartimentul motor.acela este fix deasupra de genunchiul stang.trebuie sa etanseze destul de bine pe caroserie.spor!
|
--------------------
Renault
Megane 4
2019 Mégane II 1.6 16v 113 BM0J 2002
Mégane Sedan IV 1.33 tce 140 LVNB 2019 |
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Am rezolvat!
Protectia din cauciuc prin care trece manunchiul de cabluri nu era pus,statea pe cabluri.Cand s-a montat alarma s-a tras acel fir pe acolo si nu l-a mai pus la loc ![]() Deasemenea capitonajul din pasla (boala lor) atarna pe motor nu mai statea pe peretele despartitor dintre compartimentul motor si habitaclu.L-am lipit perfect cu silicon,ajutandu-ma de pistolul cu care abia am ajuns pana jos.Nu am demontat ansamblul.... Am probat si e perfect,nu mai intra aer rece. Va multumesc pentru sfaturi! This post has been edited by jas2: 26 Nov 2016, 17:20 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:42 |