martor bord
![]() ![]() ![]() |
martor bord
trandy_radu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 September 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio II 1.2 16v
2003
- BC 07 RUH
|
|||
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
un cilindru sau mai mulți nu lucrează, verifică toate cablurile care merg la bujii sau bobina de inducție
sau vezi aici: http://www.rac.co.uk/forum/showthread.php?...-Clio-Misfiring This post has been edited by Ayden_CJ: 14 Nov 2016, 13:57 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut
1. Bujii...una e dusa sau mai multe. Tragi fisele una dupa alta vezi motorul cand isi schimba comportamentul....daca merge mai rau...e ok...unde nu se schimba comportamentu ....acolo e baiul. Schimba buja Daca problema persiata 2. Bobine...fiind 16 v ...si cu istoria lor..50% cae una dintre ele...asta e cumperi una Daca problema persiata 3. Injector Daca primul punct e usor...urmatoarele nu. Desi motor 1.2 bujiile parca is ciudat puse ai tebe cheie mai speciala 100 lei la service renault. In banii aia iti curata si mpp care poate da si el astfel de probleme. Eu am patit la fel ca tine.....un injector infundat...nr 3 parca Martorul iti arata noxe ![]() Si functia cautare face minuni Ex https://www.reno.ro/index.php?showtopic=60361&st=0 This post has been edited by wolfin: 14 Nov 2016, 15:07 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:22 |