Curea alternator
![]() ![]() ![]() |
Curea alternator
Morar Constantin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 1 August 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|||
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Fulie blocata, cureaua a patinat pana s-a topit. Nu e foarte grav, mai rau e ca esti departe de casa s itrebuie sa apelezi la platforma.
Cauta pe forum, e discutata problema. This post has been edited by Aco: 26 Sep 2016, 11:14 |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Verifica distributia sa nu fi ajuns bucati din cureaua veche pe la ea ... musai si obligatoriu
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Morar Constantin |
![]()
|
Salutare,multumesc de raspuns...cureaua era uzată,am observat...ruptă dar intreaga...nu cred ca a ajuns pe undeva bucăți din ea,mai tare fumul m-a îngrijorat...e in service acum,o sa vad ce o sa zică băieții de acolo...multumesc încă odata
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
fulie vibrochen.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Morar Constantin |
![]()
|
salutare,revin...vinerea trecuta am fost sunat de cei de laservice sa ma duc dupa masina...au schimbat fulia si curea alternator...platesc 430 de lei,ma urc in masina si dupa 5 km aud un zgomot mai ciudat,opresc masina(motorul nu l-am oprit)si aud un zgomot ca si cum se rupeau bucati de fier...asa am auzit...in secunda urmatoare am oprit motorul...ma uit si vad ca cureaua(noua)se rupea pe lungime...si din nou platforma,in service cu ea...imi puteti spune ce s-a mai putut intampla de data asta?Va multumesc mult
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu a aliniat cureaua la fel pe toate fuliile, si a mers stramb. Una din fulii are un canal în plus.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Morar Constantin |
![]()
|
multumesc de raspuns,sper sa fie doar atat(masina e la AD Garaj,si doar laude am auzit despre ei)
3 Oct 2016, 13:54: eventual dupa ce o scot din service revin cu concluzia,pret,problema,etc...multumesc si numa bine! This post has been edited by Morar Constantin: 3 Oct 2016, 13:54 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
Morar Constantin |
![]()
|
...nu vreau sa-i vorbesc de rău pe cei de la AD Garaje...dar in loc de curea de 1815 mi-au pus curea de 1820...diferenta e de un sant in plus(asa am inteles)...aia era cauza din care s-a rupt din nou cureaua...mi-am luat masina din service,bineinteles ca nu am mai plătit nimic in plus...numa bine va doresc!
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Morar Constantin @ 6 Oct 2016, 13:33) dar in loc de curea de 1815 mi-au pus curea de 1820...diferenta e de un sant in plus(asa am inteles)...aia era cauza din care s-a rupt din nou cureaua.. Cureaua se identifica dupa Lungime (1815) si latime/nr.caneluri (5PK unde cifra indica 5 canale/etc). |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:43 |