Problema afisaj bord laguna 2 2001 break 1.9, Nu afiseaza nimic.
![]() ![]() ![]() |
Problema afisaj bord laguna 2 2001 break 1.9, Nu afiseaza nimic.
asulik96 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 24 September 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2001
|
|||
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Mergi si tu la un electrician bun.
Chiar se merita sa ne dam cu parerea pt ceva ce nu pricepem prea bine din ce ai acris? Ora se seteaza de la doua butonase ce le are i dr jos a afisajului. Bafta! |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Ecranele de la tabloul de bord au o banda flexibila ce le leaga de placa electronica, cineva le-a desfacut si a rupt banda pentru ca e lipita (nu are mufa). Se poate repara de un electronist bun si cu rabdare.
Ceasul se seteaza cu cele 2 butonase din dreapta-jos a ecranului, este nevoie de ceva cu varf subtire gen scobitoare. Iluminatul climatronicului este arhidiscutat... Este si un topic 'sticky'. Tot un electronist te poate ajuta daca ii arati pozele cu resistorul cu pricina. Numai bine! Adrian |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
asulik96 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 24 September 16 ![]() |
Ok.. Multumesc de ajutor.
Am pe cineva in localitate foarte bun electronist. O sa merg la el sa vad daca ma poate ajuta. Ramane de vazut cum desfac bordul si clima. Mai am o intrebare. Daca schimb bordul cu altul de la accelasi model de masina, se rezolva problema ? Am gasit la cineva la un pret bun. Multumesc ! This post has been edited by asulik96: 26 Sep 2016, 07:05 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:25 |