Fiat Sedici, SUV
![]() ![]() ![]() |
Fiat Sedici, SUV
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
In Romania oare cand va fi comercializata ?
![]() This post has been edited by musicall: 2 Dec 2005, 08:22 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Frumusica masina, pacat ca e fiat.
Oare cat o fi costand ? |
--------------------
VW
POLO
- 8XSYL
2005
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
mda, nu urata, dar se potriveste in noroaiele alea exact ca nuca in perete. arata clar a SUV de oras. comparati cu o "namila" gen toyota land cruiser.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Mda, foarte frumoasa corcitura, nemaipomenita. Bot de Audi si faruri de BMW E90. A-nnebunit lumea, si nici macar nu-s coreeni.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
fiecare masina are target-u ei pe piata....
normal ca un SL 55 AMG face multe masini din clasa SUV-urilor...sau TOp-terenuri....ce sunt astea...oricum ideea era ca ....prin masina BUNA, eu inteleg ca e buna in segmentul ei si la banii pe care-i dai pe ea... Niciodata merele nu se comparara cu bananele ![]() mie imi plac foarte mult SUV-urile....insa costurile de intretirenere si consumurile(cam toate peste 10...indiferent de model....doar cateve diesel-uri...care cica ar sta sub 10.... ![]() daca pt asta inseamna ca sunt taran...asta e ![]() |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Fan3, e clar ca nu ai cum sa compari mere cu banane... deci nu ai cum sa spui ca un CL e mai "tare" decit un ML sau chiar G-Klasse, pentru ca e vorba si de segmentul de piata careia i se adreseaza fiecare masina, clasa in care e inclusa, si nu in ultimul rind mai e vorba si de gusturi. Iar la andu911 e altceva, cred ca sta (sau a stat) prea mult afara, unde SUV-uri vezi mai mult la tarani, oameni care au terenuri mai greu accesibile si de aia intr-adevar au nevoie de asa o masina. La fel de clar e si faptul ca nu sint ei singurii clienti de SUV-uri, dar din cite am vazut si eu, ei sint majoritatea.
Si eu la fel am impresia ca vezi mai multe SUV-uri in Romania decit in Germania, si pe o parte poate e chiar normala chestia asta: in timp ce in Germania sint 12.000 km de autobahn, si pe multe portiuni nu ai limita de viteza, destul de putini sint cei care sa-si ia sufrageria pe roti ca sa alerge cu ea. Sau daca vor sufragerie pe roti, atunci se uita la seria 7 sau S-klasse, plus ca alearga mai bine decit un SUV si ofera mai mult confort. In schimb, citi km de autobahn sint in Romania si cum arata majoritatea drumurilor? E clar ca acolo te simti mai sigur intr-o masina cu garda inalta la sol. M-am urcat in X5 si X3, si mi-a fost greu sa imi gasesc o pozitie la volan. De ce? Pentru ca stateam mult prea sus in masina. Si urasc senzatia asta. QUOTE(Fan3 @ 3 Dec 2005, 00:28) Na, pai si asta ce-a mai fost? Ca in opinia ta camioanele reprezinta performanta deplina? (daca tot e sa o dam in extreme)... se poate raspunde si asa. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
Ca sa revenim oarecum pe subiect, in categoria struto-camile, SUV-uri de sosea, sau cum doriti sa le zicem, mie mi-a placut enorm Mercedes seria R.
daca mi-ar fi descris cineva masina, as vi zis ca e o tampenie, dupa ce am vazut-o (in poze), sunt indragostit. ![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 01:12 |