Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intrebari coduri produs si calculator airbag, Intrebari

b_octav
post 1 Sep 2016, 15:43
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna,

Am o intrebare legata de serviciile oferite de reprezentantele Renault. Am avut un accident minor care a folosit sistemul de siguranta inclus in centuri (capsele + senzorii + calculatorul de airbag). Am primit o oferta de la reprezentanta Cluj care a fost estimata la 3200 de lei minim + manopera. Am cerut aceasta oferta in scris pentru a vedea codurile produselor pe care vor sa le instaleze si mi s-a spus sec ca aceste coduri sunt confidentiale Renault si nu mi le poate spune desi urma sa instaleze aceste componente in masina mea daca eram de acord cu oferta. Si acum intrebarile mele:

1. Vi s-a mai intamplat sa vi se refuze identificarea pieselor pe care urmeaza sa le instaleze cu codurile lor?

2. Daca nu reusesc nicicum sa fac rost de coduri de la ei am vreo alta varianta de a le gasi? As dori sa le stiu pentru a verifica alte surse de achizitie sau poate sa verific si daca nu cumva gasesc ceva second hand.

3. A mai facut cineva aceasta schimbare de calculator airbag in afara reprezentantei si stie ce riscuri si tehnologie speciala presupune daca folosesc unul second hand care cica a fost verificat si nu are nici un crash inregistrat?

Va multumesc,

Octav

--------------------
Renault Megane 2002 1.9
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 1 Sep 2016, 17:01
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Cod piesa poti afla daca postezi seria VIN pe topicul deschis cu acest subiect.
Poti cauta/monta piese SH....cu riscurile aferente nefunctionarii sistemului de retinere in caz de accident!

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 21:35
Dacia