Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Despre, clio 1.4 16V

ale2011
post 26 Aug 2016, 10:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua.Sunt nou aici,deci va rog sa aveti rabdare cu mine.Prin 25.08.2016 am achizitionat un renault clio din 2001,cod motor B BB0P hachback cu 4 us,4 airbag-uri,ABS,aer conditionat,carte service,203000 km,revizii facute la timp, distributie noua,telescoape schimbate,saboti frana spate schimbati................... de la un cumnat care pleaca din tara.Va rog sa-mi spuneti ce stiti despre aceasta masina. Inainte am avut alte marci auto ................... In urma cu 2 ani am avut un accident auto in urma caruia am stat 3 luni la pat si am avut mare noroc cu airbag-ul ca altfel........................... Deci ma intereseaza sa stiu despre aceasta masina cat mai multe -consum mixt si extraurban, siguranta,intretinere,costuri piese,norma poluare,clio I II sau III si ce considerati voi ca trebuie stiut...............................
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

--------------------
Renault Clio - CJ17WSD 2001,hachback
Cu respecte

Septimiu Papiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ayden_CJ
post 26 Aug 2016, 11:41
Post #2

Membru autentic

From: Cluj

Bună ziua și bun venit!
Cred că aproape toate întrebările pe care le ai au răspunsuri în topicurile de pe forum. Folosește cu încredere funcția de căutare sau pune întrebările pe topicurile respective. Spun asta pentru că așa se procedează, nu e un moft, în acest fel forumul este organizat.
Aprecierile referitoare la caracteristicile și performanțele mașinii depind de pretenții și preferințele fiecăruia și de problemele în exploatare întîmpinate de posesori; consumul depinde de starea mașinii și de stilul de condus al fiecărui șofer.
Opinia mea este că din punct de vedere tehnic mașina e bună; probabil Clio e mai bun ca Symbol; în 9 ani și ceva cu reviziile făcute la timp am schimbat ce era programat la revizii și în plus 2 bielete de direcție, 2 bobine de inducție-deși era defectă doar una, toba finală, seturile de anvelope uzate și cam atît.

--------------------
Renault Symbol - CJ-x5-DXM 2006 EX1,4 16V
+
bilstan
post 26 Aug 2016, 12:40
Post #3

Membru

From: Bucuresti

Totusi masina aro o virsta respectabila....eu cu a mea cam 6 ani nu am avut nici o problema acum a inceput sa scirtiie....sincer nu as avea mari pretentii

--------------------
Renault clio - b-93-KMJ 1.4 16v-oct 2008
+
myhay1208
post 26 Aug 2016, 13:58
Post #4

Membru autentic

Eu sunt ceva mai nou pe aici dar te invit sa citesti pe jurnalul meu de bord unde am notat cam ce am facut la masina.
Link aici: Clio Privilege

Eu ma declar multumit de ea pentru se pliaza pe nevoile mele de zi cu zi.
In general norma de poluare este E3.
La capitolul siguranta, verifica scorurile NCAP. Mi se pare ca e cam la fel ca un Logan la capitoulul asta.
Ca intretinere, mi se pare decent. Undeva la 300-400 schimbul de ulei, filtre, etc per revizie. Depinde pentru ce materiale optezi.
Piesele mi se par ok la pret, depinde de unde le iei si pentru ce marca optezi.

Nu ma prind ce motor ai dar pare sa fie 1.4 16V.
Daca e asa, consumurile se apropie de cele date in carte:
in jur de 5% mers lejer undeva la 60-70km/h o persoana. Creste undeva la 5.5-6 daca e mai plina masina sau daca ii dai undeva la 100km/h. Asta e extraurban.
Urban: pleaca de la 8%. Nu scade sub nici o forma consumul in oras.

Mixt: sta undeva pe la 7.2%.

Eu ma declar multumit de a mea.

--------------------
Renou' Clio 1.4 - 16V K4J 710 / Scenic 2 1.6 16V K4M 766 -- Clio 2002 / Scenic 2007
You know the secret...
+
ale2011
post 26 Aug 2016, 15:35
Post #5

Membru incepator

Multumesc pentru raspunsuri si voi folosi functia de search de pe forum,dar nu stiu deca e clio II sau III si implicit nu stiu pe care forum sa caut.
Multumesc inca o data.

--------------------
Cu respecte

Septimiu Papiu
+
Ayden_CJ
post 26 Aug 2016, 20:13
Post #6

Membru autentic

From: Cluj

clio 2
https://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Clio

This post has been edited by Ayden_CJ: 26 Aug 2016, 20:17

--------------------
Renault Symbol - CJ-x5-DXM 2006 EX1,4 16V
+
ale2011
post 27 Aug 2016, 11:25
Post #7

Membru incepator

Multumesc

--------------------
Cu respecte

Septimiu Papiu
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 23:07
Dacia