Revizie Scenic III
![]() ![]() ![]() |
Revizie Scenic III
Fr33 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 August 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
III / 2010
|
|||
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Eu imi fac schimburile la un mecanic din Voinesti, ce vad ca are grija multa de masini am renuntat la BRAS de mult, dupa care am trecut prin doly ( unde am ramas fara filtre aer K&N, mi le-a inlocuit cu ceva hartie ), Bosch, etc. La astia micii daca gasesti unul care chiar stie ce face mi se pare genial.
This post has been edited by andreist: 12 Aug 2016, 10:08 |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
Fr33 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 August 16 ![]() |
Ideea e ca vreau sa fac multe schimburi si....destul de scumpe. Daca as cunoaste un meserias de incredere evident ca mi-ar conveni mai mult dar din pacate sunt nevoit sa apelez la un service mare . Cei mai la indemana ar fi Autoned si Orepan Autocrew, ati avut ceva experiente cu ei?
|
--------------------
Renault
Scenic
III / 2010
|
|
Adi_HN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 14 January 17 ![]() |
Buna,
Am si eu un Renault Grand Scenic III 1.6 DCi de 3 zile. Prima inmatriculare este 21.12.2011. Am inteles ca distributia este pe lant insa totusi, cam ce trebuie facut la asemenea masina? Acum am la bord 180000km. M-am planificat la Renault pt schimb filtre ulei..., au spus ca aprox 1000RON costa acest lucru... Nu e cam mult pt ulei si filtre? multumesc |
--------------------
Renault
Grand Scenic 1.6 DCi
12/2011
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu, e destul de aproape de normal.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Adi_HN |
![]() ![]()
|
... ok, e aproape de normal cu filtrele plus ulei... . In rest, daca nu e de facut distributia ca e motorul pe lant, ce ramane de facut pt intretinere?
Multumesc! |
--------------------
Renault
Grand Scenic 1.6 DCi
12/2011
|
|
Adi_HN |
![]()
|
Nu prea e cunoscut mototul asta?
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic 1.6 DCi
12/2011
|
|
Adi_HN |
![]()
|
Pt ca nu am primit niciun raspuns, pot sa va spun eu ca la reprezentanta Renault o revizie (schimb ulei + filtre) pt Renault Grand Scenic 1.6DCi poate costa 1000RON insa cu siguranta in multe localitati sunt magazine care comercializeaza filtre+ulei si jungi la maximum 650RON si iti face schimbul gratuit (se plateste poate suplimentar max 20RON pt schimb filtru combustibil si 20RON resetare termen pt revizie).
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 1.6 DCi
12/2011
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Revizie NU înseamnă schimb de ulei.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:18 |