Dauna totala ?
![]() ![]() ![]() |
Dauna totala ?
prise |
![]()
|
||
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se ofera o suma pentru despagubire.....si masina ramane la proprietar.
Daca doresti sa renunti la masina suma oferita creste.....nu cu mult ca asa e la dauna totala. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
Nu sunt de acord cu tine.
Suma trecuta de mine ca dauna toatala este calculata la 75% din valoarea masini + epava. (masina valoreaza pe piata 45.000 - 50.000 lei) - deci este o suma mai mica decat valoarea masini. Practic ei nu ma despagubesc cu 100% deoarece stiu ca voi valorifica si epava si astfel isi reduc si ei costurile. Cum am spus si mai sus, nu inteleg cum din suma de dauna totala imi ofera acum o suma pentru reparatie in regie proprie. This post has been edited by prise: 1 Aug 2016, 09:42 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(prise @ 1 Aug 2016, 09:34) Nu sunt de acord cu tine. Nici nu urmaresc sa fim de acord doar te-am informat cum se "justifica" calculul asiguratorului......ai posibilitatea sa faci contestatie la oferta sau contacteaza autoritatea in domeniu. Pentru ca este vorba de Carpatica....incearca contact direct la FPVS! This post has been edited by espacern: 1 Aug 2016, 09:45 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce FPVS? Parca ei intervin daca nu exista asigurare RCA. Poate la ASF? http://asfromania.ro/consumatori/informatii-carpatica
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.337 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ei ti-au evaluat masina la 32.000 ron ... ce iti ofera ei este 23.000 ron +epava ... adica aprox. 70% + epava ..
Ca tie iti convine sau nu ... este alta treaba ... ia legatura cu un avocat sau cu o firma care se ocupa de asa ceva si la judecata ... este cam singura ta sansa de a obtine mai mult. Spor! |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
prise |
![]()
|
Ma mai repet odata, valoarea de 70% a masini este evaluata la 32.000 lei. Intrebarea pusa de mine e foarte simpla.
Acesta suma s-a calculat cu programe etc , nu este inflorita de mine sau alte povesti. As dori o parere de la o persoana care a trecut prin asa ceva si ma poate sfatui cum a facut. |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Cred ca au incercat sa iti ofere suma ca regie proprie sinu ca dauna totala ptr ca asta e in avantajul lor Fa o reclamatie la http://asfromania.ro/consumatori/petitii si specifica toate aspectele legate de dosar. E destul de greu dat fiind faptul ca sunt acum in situatia in care sunt. Totusi varianta cea mai buna ptr tine este sa mergi in instanta cu un avocat desi e cu bataie lunga.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.337 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cea mai bune treaba era un Casco la o firma ok ... si te durea in 14 si de carpartica si de cum iti recuperezi banii ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Eu am vazut exact hartia care a primit-o colegul !
Treaba e clara , au dat in scris ca valoarea masinii la data accidentului e de 42.678 lei . Scazand 25 % valoarea epavei rezulta exact suma de 32008 lei . Asta e suma comunicata in scris . Avand in vedere ca devizul este de peste aceasta suma treaba e clara. Asta este suma care trebuie primita. Bine, ei in hartie au formulat gresit ca suma maxima de despagubire este de 32008 lei . In lege se spune clar ca valoarea maxima de despagubire este exact valoarea de piata a masinii la data accidentului. Asta inseamna ca in cazul in care colegul nostru doreste sa repare masina cu ACTE DOVEDITOARE asiguratorul trebuie sa deconteze pana la valoarea de piata . Are totusi dreptul sa conditioneze acest lucru de verificarea reparatiei . Asa ca , asa cum i-am spus si colegului, oferta ulterioara de regie proprie e o hartie fara valoare careia nu trebuie sa ii dea atentie ! @prise, ai facut ce ti-am zis ? Ai reusit sa le bagi hartia in registratura ? |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 13:45 |