Achizitie 1.5 tdi 2005, Vreau sa imi cumprar prima mea masinuta
![]() ![]() ![]() |
Achizitie 1.5 tdi 2005, Vreau sa imi cumprar prima mea masinuta
i.b.moraru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 July 16 ![]() |
|
||
--------------------
Nu detin
Nu detin
nu detin
- nu detin
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Xenoanele sunt din alea aftermarket, atentie sa nu fie din alea cu probleme de pilitura.
In rest pare o masina curata, vezi cat mai e timbrul de mediu de achitat. |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Misu C |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 101 Joined: 29 March 16 ![]() |
xenoanele sunt aftermarket, cele originale din fabrica vin cu stropitori de faruri.
In plus, am observat ca a montat si senzori de parcare pe ea. asta se traduce, Atentie la instalatia electrica! In rest observa si tu: - de cat timp este proprietar pe carte; (nu tine cu vrajeala "o am de 5 ani dar acum m-am hotarat sa o inmatriculez pe numele meu"), - daca este taxa platita; - daca are carte service (verifica service Renault); - daca a fost lovita (vezi linie caroserie, urme de vopsitorie etc); - daca se observa urmele normale de uzura la Km ei (uzura volan, uzura pedale, uzura schimbator, uzura buton geam sofer - e cel mai folosit); - cere sa faci verificare in service renault; uita-te la om, masina este la fel ca vanzatorul! This post has been edited by Misu C: 17 Jul 2016, 20:26 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008 1.9dCi 131CP Lux-Privilége
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic ca exista topic dedicat.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:55 |