Curea accesorii clio 1,4 / 16 v
![]() ![]() ![]() |
Curea accesorii clio 1,4 / 16 v
nykysor |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 1,4 16v
2002
|
|||
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Salut!
Mai verifica o data compatibilitatea,daca n-ai facut-o deja. Cureaua veche a ieșit ușor pentru ca era întinsa si hamalita. Daca-i % ce trebuie atunci ar fi nevoie de 2persoane : una tensionează rola si cealaltă pune cureaua. Altfel singur o sa te chinui destul de mult si s-ar putea sa mănânci nespalat pe o mana (afli tu de ce). Spor la treaba! |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
vezi că sunt variante pt dotare cu sau fără AC. a mea, cea originală schimbată la 58000 km era hutchinson cod 7700111671 (mașina are climatronic)
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
nykysor |
![]()
|
Este modelul cu AC. manual . Am mai mancat eu nespalat pe o mana , si inca cum ( retezat cu flexul tendoane , nerv radial , artera radiala ) asa ca o ciupitura la degete ar fi piscatura de tantar ! Si da cureaua e cea care trebuie numai ca are cinci coame in loc de sase , dar de cativa ani tot asa a fost schimbata .
This post has been edited by nykysor: 24 Jun 2016, 18:23 |
--------------------
renault
clio 1,4 16v
2002
|
|
dethave |
![]()
|
Daca stii care-i joaca in ceea ce privește geometria curelei atunci..muschiu' si vitaminele! Ca la Miliție....tre' sa intre.
|
--------------------
renault
espace
the race,2002
|
|
nykysor |
![]()
|
Misiune indeplinita ! Manevrat cu doua maini , un levier si trei surubelnite si cu putina sfortare cureaua e la locul ei . Credeam ca este vreo smecherie sa o pot pune mai usor dar pana la urma sunt multumit ca am reusit !
|
--------------------
renault
clio 1,4 16v
2002
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Este o "smecherie" ca montezi fara efort cureaua la 1.4/1.6 cu 16V....intinzatorul are posibilitatea de a fi blocat in pozitia maxima prin introducerea unui stift intr-o gaura.
Blocarea se face fara cureua pozitionata pentru montaj.....si odata pusa cureaua doar de tensioneaza un pic rola....si se scoate stiftul de blocate! Dureaza 2 minute...maxim! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dethave |
![]()
|
Prea târziu.. Înfăptuită-sa. N-am știut de franțuzismul inventat de Reno,merci de informație!
|
--------------------
renault
espace
the race,2002
|
|
nykysor |
![]()
|
Bine de stiut , pentru data viitoare !
|
--------------------
renault
clio 1,4 16v
2002
|
|
catulatu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 February 16 ![]() |
Bună ziua, are cineva o schrma cum se montează cureaua de la accesorii la clio 1,4 8V CU AC. Mulțumesc
|
--------------------
renault
clio
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:30 |